.... võiks olla Eesti parim akvaristika seltskond ehk siis meie.
Teeme nii:
Iga kuu 10-ndaks kannan neile 10.-
Ühtlasi uuendan tabeli, mille lingi panen esimesse postitusse, kui selle valmis saan.
Minimaalne toetus, et pääseda nimekirja on 1.- kuus.
Maksta võib kui palju tahes korraga, raha jääb lihtsalt arvele.
Kui teed näiteks ülekande rohkema kui ühe kuu eest korraga, siis märgi mitu kuud maksid. Näiteks kannad 12.- siis kirjuta selgitusse_
nimi, mitme kuu raha, email
Kui tekib ülejääk tollest 10.- kuus, siis otsustame koos, mida antud rahaga ette võtta.
Palun makse selgitusse lisada nimi, mida soovid näha tabelis.
NB: tabel tuleb avalik.
Kui selgituses nime pole, panen maksja ees ja pere nime.
Palun saatke ka oma email emaili listi loomiseks!
Hannes Lemberg
10010395737013Esialgne infofail:
http://www.hot.ee/azazel//loomaaed.xlsHomme 6. jaanuaril istub loomaaia juhtkond maha ja arutab meie pakkumist.
Panin neile ette, et esialgu võiks teha näiteks 10 euri kuus, mis ilmselt toidab neid natikegi.
See 10 euri kuus sellepärast, et selle suudan huvi kadumisel ise neile kanda, elik võtan vastutuse.
Ülejäänu panin ette sihtotstarbeliselt valgustuse parandamiseks, elektrirahaks jms.
Aga eks näis mis nad seal välja nuputavad.
Veho Eesti muide toidab sealseid koisid. Umbes sama summaga kui see 120 euri.
Saaksime ka väikese reklaami üles panna, ala veebi aadress jms.
Kas kellegil on ideid kuidas korraldada raha kogumine?
Mul on olemas tühi ja kasutusel mitte olev pangaarve, kuhu saaks koguma hakata. Olen nõus ka järge pidama ja infot inimestele andma.
Palju oleks igakuine valupiir? 1,2,3,5 ?
Peaks selline summa olema, mida kannaks ilma mõtlemata ehk siis minu arvates 1,2 või 3 näkku.
Äkki kellegil on juura alaseid teadmisi?
Nimelt on seda laadi toetus eraisikuna tulumaksuvaba, elik me saaksime +21% kord aastas lisada - kasvõi uute voolikute ostmiseks sihtotstarbeliselt.
Kuidas seda aga üheskoos teha?