Mõtlesin, et mul on ikka roppu moodi vedanud: lahe üritus ja mõnus seltskond tuleb lausa koju kätte...
Ja igal kokkutulekul kuuleb jälle midagi uut ja põnevat. Arvad küll et seda ma juba tean aga...siis selgub et ikka on miskit uut.
Maria seletused akva kujundamisest (õnneks jäi ettekannde koopia minu läpakasse, kasutan seda !), Jan'i põhjalik jutt LED valgustuse tagamaadest (pluss "insener Garini hüperboloidi demo), Reinu seletused lämmastikutsükli olemusest (eriti intrigeeriv oli too viimane sissetöötamise võte!) jne jne
Paistab, et järgmisel korral peab rohkem aega reserveerima sest RyDos'i esinemisest jäid osad ilma. Ja tema akva vahetas omanikku lausa liiga hea hinna eest...
Tundub, et see sünergia jms jutt pole ainult sõnakõlks sest Tipi suur audikas on ju muul ajal ka olemas aga seal...peetakse vaid (füssa-) loenguid
Aga kui juhtuvad kokku akvafoorumi inimesed ja õige hetk, tekib midagi, mis ongi meie kokkutulek.
Loodan, et järgmisel (juubeli- !!!) üritusel avaneb jälle võimalus teid külla kutsuda.
Ja ehk jätkub siis ka aega mõned kahtlased lendavad objektid maast lahti tõsta
Tänud esinejatele, tänud mõnusale seltskonnale!
Sellise org.komiteega võib luurele minna...
Tere tulemast ka järgmistel kordadel !