Tekkis reedel üks mõte ja äkki on siin huvilisi kaasamõtlejaid sellele teemale
Mõte sai alguse sellest, et üle saja aasta astusin sisse kalapoodi Laguun (sattusin sinnakanti) ja midagi uut/huvitavat silma ei hakanud nagu tavaliselt, aga juhtusin nägema-kuulma, kuidas üks perekond endale miskise arvata 100L-se akvaariumi ostis. Tore muidugi iseenesest, aga siis need küsimused perekonnalt ja vastused müüjalt
Kusjuures kedagi ei taha ega saa süüdistada... Inimestel pole ju halli aimu ka sellest asjast ja on kusagil näinud kena akvaariumit ja tahavad ka...
Müüjal on pood rahvas täis, kõigil erilaadi soovid ja ootavad sabas. No seletas siis ülipüüdlikult (ta ju vene rahvusest tegelikult ja sealt veel lisapingutus - au talle), et viige koju, laske ennem toasoojaks saada ja siis võib kõik sisse panna jne. Selge see, et müüja müüb korraga kogu mängu kaladeni välja - muidu pärast äkki midagi ostetakse veel mujalt... Inimesed noogutasid kaasa õhinal ja olid müüjaga samavõrd erutatud - kes heast müügist, kes uuest asjandusest...
- ma ei kuulanud lõpuni, ei tahtnud.
Natuke kiusatus tekkis kõrvalt öelda, et võtke nüüd korraks aeg maha ja minge lugege akvarist.ee lehelt, kuidas nüüd edasi majandada, aga no mida ma torgin seal ja äkki nad teavad niigi jne. Anyway juhtub sadadega see, et müüja jutust ei mäletata kojujõudes halligi, kusagilt küsida ka ei oska ja üks k...p ja peavalu hakkab pihta.
Siis tuligi mõte, et mina müüjana küll teeksin oma elu lihtsamaks ja peale kola müümist soovitaksin võimalusel minna siia foorumisse kasvõi ainult päises olevate artiklite pärast. Pole siin ju eriti poode materdatud ka, et nad pelgama peaksid ja inimesed ma usun oleksid tänulikud, et sellist lisaväärtust pakutakse. Küsimus ongi selles, et kuidas poodidega mingit koostööd arendada... Lisaks võiks siin mingi prääniku leida mõlemale poolele (poed-foorum) ka ärilises mõttes