crisux kirjutas:
Hakka nüüd veel sellele tõprale tiigist vett tooma..
Ja ega ma muud nii väga ei kartnudki kui selle easycarbo efekti- vaevalt, et see väga tervislik keemia on.
Nii nagu igal inimesel on oma eelistused, on ka loomadel liigiti oma eelistused. Kui oma loomadest k.a. kassist tõeliselt hoolid, siis peab selleks ohvreid tooma. Elava vee all ei pidanud ma silmas üldsegi tiigivett. See vihmavesi oli kõigest üks süütu näide. Ka kraanivett saab panna elama, seda liigutades ja selleks on spetsiaalselt välja töötatud elektril või barateitoitel joogikausid. See easycarbo pole kahjulik lühiajaliselt. Selle mõju avaldub pikema aja vältel. Olen ise kassiomanik ja ka minu kass tahab elavat vett. Mina leidsin võimaluse hoida vesi kausis võimalikult värske ja kui olen kodus, joob ta kraanist jooksvat vett. Kui uue akvaariumi saan, siis hakkab ta arvatavasti jälle külastama akvaariumit vee joomise, mitte kalade murdmise eesmärgil, sest kala ta ei söö. Aga kuna ma ei kasutanud/ei hakka kasutama erilist veekeemiat, polnud/pole mul selle vastu midagi, kuni ta kalakeste elu kallale ei kipu. Loomulikult soetan endale kaanega akvaariumi, et seda veejoomist akvaariumist piirata.