Paide-Türi vahelt. Akva tarbeid siinkandis on raske hankida. Enamasti tuleb selleks ette võtta teekond mõnda suurde linna. Kahju, et Eestis pole mõnd korralikku on-line akvapoodi, kust saaks nii tehnikat, toite, vitamiine, tarvikuid, veevahendeid jm hankida. Üks mulle teada olev on, aga seal vaid tehniline pool
http://www.discus.ee/index.phpJärvamaal ma ei teagi rohkem, kui Paides ja Türil akvaga seotud kauplusi. Paide on paraku suht kasin ja enamasti saab sealt "ei" vastuseid.
Tänu sellele, et Viljandi firma Kenzielin Zoo on end Türi Ärimajja laiendanud, on pisut lihtsamaks muutnud. Sealne müüja väga abivalmis ning nõus tellimise peale vajaminevat tooma või kui pole, siis uurima, kas leiab mõnd alternatiivi.
Tunnen just puudust lihatoiduliste suurte ahvenate ja suurte Plecode toidu järgi. Väikeseid kalu on siinkandis hulga lihtsam pidada.
Suurtesse linnadesse satun harva ja sel juhul tuleb varuga vajaminevat osta.
Teema algataja
renxxi kohta pean ütlema, et tegemist on ääretult abivalmis inimesega, kellele olen jätkuvalt siiralt tänulik, aitates mind kalade ja taimede transpordiga Tallinna vahel