foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik


Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]



 [ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Kolmapäev Sept 02, 2009 07:23 
Akvarist
Kasutaja avatar

Liitunud: Pühapäev Aug 16, 2009 10:03
Postitusi: 166
Asukoht: Tartu/Tallinn
Et siis selliseid "õnnestumisi" võib vist ainult Diblastanis juhtuda; http://synews.ru/russia/2060-bolee-4-ty ... arium.html :evil:


Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Sept 02, 2009 09:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Liitunud: Teisipäev Nov 09, 2004 05:56
Postitusi: 728
Asukoht: Tallinn
Oh ei!!! Lääne-Euroopas on kohati veel kummalisemaid olukordi...

_________________
www.basset.ee


Üles
 Teema pealkiri: Juhtumised Venemaal
PostitusPostitatud: Kolmapäev Sept 02, 2009 09:45 
Akvarist
Kasutaja avatar

Liitunud: Pühapäev Aug 16, 2009 10:03
Postitusi: 166
Asukoht: Tartu/Tallinn
UARU kirjutas:
Oh ei!!! Lääne-Euroopas on kohati veel kummalisemaid olukordi...



Sellised "juhtumised" ajavad ikka tõsiselt hinge täis. :roll:


Üles
PostitusPostitatud: Kolmapäev Sept 02, 2009 09:49 
Akvarist
Kasutaja avatar

Liitunud: Teisipäev Okt 28, 2008 08:11
Postitusi: 136
Asukoht: Pärnu
tõlge antud tekstile googli abil;)


Sotšis skandaali puhkemist - tuli, et Hiina Sotši lennujaama uue Oceanarium Sochi Sochi Discovery World Aquarium 5.000 saja liigi eksootiliste kalade hulgast, mis olid ainulaadsed eksemplarid (nt kolm-meetrine hai-õde), kes tapeti. Töötajad süüdistavad Oceanarium tolli. "Lasti kaalub 18 tonni üle 5 tuhandeid eksootiliste kalade peatus lennujaama tollipunkt" Grand Canyon ", sest põhjendamatute juhtimise meetmeid Sotšis Toll rohkem kui 14 tundi. Selle tulemusena üle 4 tuhat kala väärt 480 tuhat dollarit tapeti," - ütles Interfax Lõuna-juht avalike suhete Oceanarium Sotšis Discovery World Aquarium Alexander Firsov. Tolliametile omakorda otveraet kõik tasud ja isegi ähvardab kohus, kui pärast seda, kui toll on tuhmunud.

Vastavalt RIA Novosti tegevdirektor Oceanarium Sotšis Discovery World Aquarium Amin Azzam, kaal 18 tonni rohkem kui viis tuhat eksootiliste kalade saabusid Sotši Hiinast 29. augustil kell 8:30, ja Tolliamet kauba vabastanud ainult 23:30 samal päeval. Nii konteinerite eluskala seisab soojust 18 tundi. Kui akvaariumi töötajad on lubatud mahutites ja avati neile, kes leidis, et peaaegu kõik kalad surnud. Amin Azzam ütles, et "selline pilamine Elusolendite ta ei näinud kusagil mujal maailmas." "See ebainimlik inhumanly. Nad (Sotšis rada) ei olnud mingit vabandust sellised meetmed - kõik dokumendid, meie poolt olid, et" - kommenteeritud Amin Azzam RIA Novosti. Nüüd Sotšis Discovery World Aquarium esitada kaebuse peaprokurörile ning avaldus Vahekohtu tegevust tolli.

Ta kirjeldab sündmuste ettevõtte "Max Media Group, esimene masin kala saabus akvaariumi umbes keskööni. Töötajate akvaariumi, kelle seas olid oceanographers Hiina ja Austraalia, selgus transpordi kastid ja nägin, et peaaegu kõik kalad surnud. Samad üksikute vaalad, kes on suutnud ellu jääda ja isegi segades fins kohe ümberasustatud eelnevalt määratletud mahutid. Eksperdid Lootsin kuni viimase ajani, et voolava vee aitavad elustada kala, kuid kahjuks välja viie tuhande kala on jäänud veidi rohkem kui kaheksa.

Peadirektor on Oceanarium Sotšis Discovery World akvaariumi ja äriühingu esindaja "tellimine rahvusvaheline" in Sochi, Amin Azzam ütles, et kui ta oli aastal 2006, millele on alla kirjutanud kuberner Krasnodar Territory Alexander Tkachev investeeringute lepingu 25 miljoni dollari (st kui palju on akvaariumis), ta lubas rohelise tule ning abi kogu. Tema sõnul põhjuseid, mis juhtus ei ole dokumente ...

Kuid esindajad Sotšis Toll eitab süüd surma eksootiliste kalade. Ülem Sotšis Toll Svetlana Stepanova vastutuse juhtum annab investorile, ei ole koostatud aeg tegutseda: esialgne tollideklaratsiooni lepingu tollimaaklerina ja palju muud ... "juhina tolliasutus või tema süü või nõrkus osad, et toll, et midagi valesti või õigesti kasutatakse osa sellest registreerimist, ei pea ma enda jaoks. Selles olukorras, ma ei mõista inimesi, kes valmis disaini kõigi käesoleva pakkumise. Mul on väga kahju kala-, "- ütles Svetlana Stepanova. Juhataja Sotšis Toll teatas ka, et "kui see on tuhmunud auks Sotšis Toll, me nõudma, arvestades juhtumi kohtusse."

Vastavalt esindajad Sotšis Discovery World troll, ettevõtte postitatud kaotus ligi pool miljonit dollarit. Kuid ta kirjutas "AIF", viidates sõnu Svetlana Stepanova, maksumus eksootiliste kalade järgi dokumendid on 127 thousand 249 dollarit. Lisaks 160 tuhat dollarit tellimuslende, läbi tarneid Sotšis ja maksete kogusummat (tollimaksud, käibemaks, tasud tollivormistuse) üle 2 miljoni 658 тысяч 42 rublades, või umbes 85 tuhande dollari. Seega on kauba tarnimise ja projekti dokumendid, maksab umbes $ 370 tuhande dollari.

Svetlana Stepanova väidab ka, et vajalikud dokumendid juhend Sotšis Discovery World Aquarium valmis ainult 23 tundi 58 minutit. Ja kohe tolli kala kohe selge, neid tollist läbi ja vabastab lennujaama.

"Max Media Group" kirjutab, et Amin Azzam väidab, et kaks korda toonud sadu tuhandeid dollareid tollimaksude tõttu Sotšis Toll. Kui panga kaudu, raha jõudis hilja õhtul, miks nad ei ole aega üle tollile, teine raha. Kõik dokumendid veterinaarsertifikaadid kuni viimaste uurimiste on ette valmistada.

Olukord, mis kergelt öeldes ebaselge, ja see on juba huvitatud õiguskaitse.


Info:

Sotšis Discovery World akvaariumis - akvaariumi pindala 6,7 tuhat ruutmeetrit. See keeruline on maailma-klassi hind $ 25 miljonit oli ehitatud laia osalust välismaiste ekspertide Austraalia, Hiina, Uus-Meremaa, Jaapani ja teiste riikidega.

Grand avamine Oceanarium pidi septembris raames VIII International Investment Forum "Sotši 2009". Teatati, et ta ise avab peaminister Venemaa Vladimir Putin ja kuberner Krasnodar Territory Alexander Tkachev.

_________________
kõik mis ma kirjutan on ainult minu arvamus ja ei pruugi üldsusega ühtida;)

Silma ilu kodus:
70 Liitrit
700 Liitrit


Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]


Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver