foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 19 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Juun 25, 2009 11:56 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Silver kirjutas:
Incikas kirjutas:
Hea jutt :lol:
Seal oli30-40 pisikest vene metall 5 rublase suurust koos,müüja ei teadnud kah miskit...mis kuradi sobivusest sa räägid :twisted: :lol:

Aga kui Sa ise mingid skalaari kutsikad ostad, et oleks nagu väiksemad ja odavamad,
siis on ju see asi ilmselge loterii ja pole midagi ulguda, kui valikuga ei jopanud...

Ulgunud ma pole,lihtsalt uurisin,kas kuidagi võimalik sugu tuvastada,nii omale teadmiseks,väiksed said seepärast ostetud,et akvas olid ka neoonid ja tahtsin,et nad üheskoos üles kasvaksid(mis küll ei õnnestunud ja lõppes viimaste ellujäänute äraandmisega) ja odavad nad kah ei olnud (kui õieti mäletan,siis olid vist ca 75.-per nase) :!:
Minu poolt side lõpp,vaielda ma rohkem ei viitsi :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 30, 2009 06:38 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Silver kirjutas:
Mannu kirjutas:
no lepiks nüüd ikka kokku,et kui on erisoolised,siis toimuvad kodumängimised ikka ja liigagi tihti(skalaaride puhul) :wink:

Kui isendid omavahel ei klapi, siis ei toimu ka mingit pulmamängu, kuigi üks on isane ja teine emane..
Seepärast tuleb juba poest kalu valides vaadata, kes omavahel koos ujuvad ja paare moodustavad.

Lisaks veel seda kah, et iseloomulikuld tunnused skalaaridel, nt. isastel kühm pea kohal, võivad olla väga petlikud. Ning nende sugude tuvastamine on tõesti üks pähkel. ;)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 30, 2009 08:51 
Akvarist
Kasutaja avatar

minu scalared ei saanud omavahel peaaegu üldse läbi.isane sai emase käest ikka nii kolki,et sabasuled sahisesid.ainus mida nad koos tegid oli pidev pesatamine. niikui mari otsas ,läks jälle omavaheliseks löömaks.

kui mõni mees arvab,et tema naine on tulehark,siis teadke,et te ainult arvate nii.sellist õelat ja kurja naist ,nagu minu scalare mehiselt talus,ei ole te ka oma kõike karmimates fantaasiates võimelised ette kujutama.:mrgreen:

se kurjuse kehastus hakkas ka mulle juba nii närvidele käima,et kinkisin ta ära.peale seda nautis mu papascalare vanapoisi elumõnusid kuni oma väärika lõpuni. 8)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 30, 2009 09:43 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Mannu kirjutas:

kui mõni mees arvab,et tema naine on tulehark,siis teadke,et te ainult arvate nii.sellist õelat ja kurja naist ,nagu minu scalare mehiselt talus,ei ole te ka oma kõike karmimates fantaasiates võimelised ette kujutama.:mrgreen:

hea jutt :lol: :lol:

Üles
 [ 19 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver