kaaren kirjutas:
Sai "Kalade & Müra" all lgp-te osade moderaatorite poolt alustet. Muide, ma saan aru kyll, et osade vestlejate poolt on asi muutunud l6busax minu s6imamise yritusex, aga kas pole m6nev6rra kole paljude siinkribajate TÕELINE kirjaoskamatus sellest tulenava vaese sõnavara ning jälkide kirjavigadega? Muide, kellele ei meeldi end. jj. phmt. pungi Kaarna olek, siis tundub poliitkorrexuse seisukohalt t2iesti ebakorrektne ning lastekaice operatiivset sekkumist vajav ka tema komme kodus & eriti lastega(!!!) & loomade ning kaladega rääkida puhast võrusetukese keelt koos vastavate eesti keele uuss6nade uust6lgetega asendamax tooreid anglicisme, mis on leidnud toetust & kasutust ka Jyvä Sulõvi poolt.
Pee ess, minu läppäris pole tõesti õüäö-sid. Koduarvutis jälle on.
Head ragistamist!
Ning kalad on toredad, ilusad & vÄÄrt iga minutit, mis me neile qlutame.
Peale selle, et Sinu läpparis pole selliseid tähti nagu õäöü, pole Su arvutis ka võimalik teostada klahvikombinatsioone: ks (asendatud x-ga);ts (asendatud c-ga) ja ku (asendatud q-ga).
Ja muide kui kasutada Sinu poolt kombinatsiooni x sõnas poliitkorrexuse, ja Sa nüüd ise natuke mõtled, siis ega ei ole eesti keeles sellist sõna nagu
poliitkorreksuse. Naljakas, mis?
Kusjuures, igas arvutis, on olemas teatud tähele vastav numbrikombinatsioon, mis moodustavad justnimelt õäöü tähekombinatsioone, kasutades käsku alt+ numbrid. Iseasi, kas viitsitakse asjaga vaeva näha. Ja samamoodi ei tohiks tänapäeval olla probleemiks klaviatuuri eestistamine.