Artikli pealkiri on selline, et alustada võiks kasvõi Ast ja Bst (et kui poest ostad akvaariumi, siis kohe, mis sellega kaasa osta, et ei peaks 10 korda käima
k.a veetestid- need hädavajalikud) II lõik võiks näiteks katta seda teemat, et "kui kiiresti kalad sisse"
(ma ise kunagi küsisin ja väga paljud praegused algajad ju küsivad sedagi, milline fraktsioon kruusa, kust seda saab, mis akvasse veel peale kruusa panna tohib ja võiks mainida ka seda, et akvasse ei või panna "äädika all kihisema hakkavaid kive" e. lubjakive, paekivi jms.
Kui känd on kallis osta, no nad ikka ju maksavad ilusa kopika, siis kui ise minna tooma, mida võtta ja mida jätta.
Veetemperatuurist peaks juttu olema ja sellestki, millised kalad kokku ei sobi (mõttes, et üles lugeda neid nii kui nii ei jõua, aga kõige levinumad variandid on ju kuldkalad +soojaveekalad)
Artiklis võiks olla ka selline NB märkus, et kuldkalale ALLA 50 L per kala akvat osta ei tohiks (äkki õnnestub nii vähendada mullides nukraid kuldkalu?)
Või ma ei tea. Esimesed mõtted olid sellised lihtsalt.
Aijah, ja toidust nii palju, et Maria on ikka alati soovitanud kuivtoit vaheldugu kindlasti elus /või külmutet toiduga.
Foorumi aadress, kui v õimalik oleks, võiks ka märgitud olla?
4-5 kiirekasvulise taime nime võiks nimetada?
Valgustuse kestus tuleks ära mainida ja seegi, et herr vetikas on alustava akva kohta normaalne nähe.
Aahhh, ja et metall- millist metalli EI TOHI akvasse panna ja mida võib. (mina näiteks ei teadnud seda küll enne kui alles siit sain teada)
Ja seda, et kui elussöögiga sööta, siis peaks ikka kindlasti sifoonima põhja (minu akva läks näiteks ka selle nahka 1 kord- jällegi teadmatusest)
Ja mida ma veel ei teadnud, oli see, et suvel, kui õhutemp. ikka 30 C tõuseb, siis võib, olenevalt akva asukohast, ka akva temp. drastiliselt tõusta- et siis võib jääpudeleid vette panna või siis neid külmapatareisid.