lynnet kirjutas:
to maria :polegi nagu väitnud, et keegi olex solvanud mind.ja veel vähem solvun ma sinu peale. hehh miks? pole nagu vajadust.
aga noh kui on raske kustutada. siis ok ega ma siis enam ei võta jh sõna teie rahustuseks...
ja see on päris huvitav esiteks ütlen sitasti ja siis veel solvan. kui te nii arvate võixite ka siis mõne konkreetse näite tuua, kus, kuidas, millega solvasin/sitasti ütlesin?!
siiamaani pole nagu keegi midagi õelnud aga nüüd järsku on kõigil midagi õelda. kui oleksin kellegile liiga teinud arvan, et ta ise oleks ka selles vallas juttu teinud aga noh jh...
mis seal ikka võtan teie pandud tiitli vastu ja kannan uhkusega:D
aga milleks siis sellised ultimaatumid stiilis "kustutage 2ra minu postitused"? et lihtsalt j2rsku avastasid, et oleks huvitav v6i tore, kui keegi hakkaks sinu s6nav6tte kustutama? kysisid ju seda ikka mingil p6hjusel?
kui sa ytled, et sa ei tunne ennast solvatuna v6i muudmoodi puudutatuna, siis milleks see teema yldse? mina isiklikult ei m2leta, et ma oleks varem v2itnud, et sa oled kellelegi sitasti 8elnud, kyll aga v2idan, et teistele v6ib olla solvav see, kui sa teemasse syvenemata annad hinnangu kellegi kalapidamise oskustele ja see hinnang on negatiivne. n2iteid juba t6in "soovin saada" alarubriigist.