foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 10 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: valgustuse taimerid
PostitusPostitatud: Pühapäev Juun 06, 2004 11:05 
Guru

Küsimus elektroonilistest taimeritest (need väikesed seinakontakti ja pistiku vahele käivad universaalsed jullad).
Mure selles, et endale sai kunagi ostetud miski tükk, millel tuleb igale sisestatud ajale lisada ka nädalapäev. Tahaks päevasel ajal, kui päike tuppa paistab, valgustuse välja lükata, aga mälupesasid ei jätku - max 10 sisse-välja tsüklit saab panna.
Ühesõnaga kas kellelgi on korda läinud hankida 24h tarbeks arvestatud elektroonilist taimerit, millele saaks päevas kaks sisse-välja tsüklit tekitada? Ma ei jaga ise neist eriti midagi - võibolla enamik ongi 24h omad (sel puhul vabandused lolli küsimuse pärast).

ps. mehhaanilist ei taha, need on küll ööpäevased, kuid ei näe sugugi moekad välja :) pealegi kipub meil talviti päevas korra elekter kaduma ja ma ei viitsi seda koguaeg sättida.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Juun 06, 2004 11:31 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Aga kas seal sellist varianti pole mis paneks programmi mitte ühele päevale vaid korraga kõigile päevadele? Mul asi just nii lahendatud, nii tuleks programmide arvuga vabalt välja.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Juun 07, 2004 12:57 
Guru

Kunagi kui aegu sisse sai toksitud, siis juhendist ma sellist "suvapäevasündmust" ei suutnud tuvastada. Kui ma 6ieti mäletan, siis oli vist isegi eesti keelde tõlgitud - aga äkki oli jälle miski "filoloogi" tõlge. Ma katsun originaali üles leida ja uurin seda. Kui asi sedaviisi laheneks, siis oleks igavesti tore.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Juun 07, 2004 09:33 
Guru

manuaali ma ei leidnudki, aga aparaati näppides selgus, et saab märkida nii kõik nädalapäevad, ainult tööpäevad, puhkepäevad või koguni üle päeva.
sorri läbu tekitamast. lähen ja katsun nüüd ühe taimeri poest veel juurde hankida.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Juun 07, 2004 09:47 
Moderator
Kasutaja avatar

Tõnu Oga kirjutas:
manuaali ma ei leidnudki, aga aparaati näppides selgus, et saab märkida nii kõik nädalapäevad, ainult tööpäevad, puhkepäevad või koguni üle päeva.
sorri läbu tekitamast. lähen ja katsun nüüd ühe taimeri poest veel juurde hankida.

Pisut arusaamatuks küll jääb miks vajad uut kui olemasolev asja ära ajab... Anyway, Kunderi tänaval RETI poe vastas elektrikaupades oli viimati hea hinnaga neid saada - tõsi, sellest on juba aegu möödas kuid mine tea, igatahes olid seal üldse üsna soodsad hinnad.
Mõtlesin ka ise lõuna ajal valgustamises pausi teha et saaks õhtul kui ise kodus valgustust pikemalt sees hoida. Samas pisut kardan sest lõuna ajal on kõrvalt tulevat valgust nii palju et äkki saab kokkuvõttes valgustatud aeg liiga pikk.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Juun 07, 2004 10:31 
Guru

ühte taimerit on veel vaja - ei tahtnud teist korda ämbrisse astuda ja mõtlesin et küsin siit üle. näed, aitas ;)

Kunderis mõtled seda vana ehitus ja elektrikaupade poodi?
Retist sealkandis ei tea ma kahjuks midagi, minuarust on seal vastas miski seksikaupade pood ;)

Enda taimeri ostsin kunagi Sikupilli Prismast - oli kah mingi mõistlik hind (vist natuke alla 200.-).

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Juun 07, 2004 10:50 
Moderator
Kasutaja avatar

Tõnu Oga kirjutas:
ühte taimerit on veel vaja - ei tahtnud teist korda ämbrisse astuda ja mõtlesin et küsin siit üle. näed, aitas ;)

Kunderis mõtled seda vana ehitus ja elektrikaupade poodi?

Ilmselt jah - seal on neid aga mitu. Mõtlen seda mis on linna poolt Lasnamäe poole sõites mitte esimene (kus suht kirves hinnad) vaid teine, paremat kätt pisut nurga taga olev pood. Ja peaaegu tema vastas üle tee on vist isegi RETI sildiga pood kus müüakse kah päris soodsalt igasugu elektroonikavidinaid mis osalt vähemalt vanasti pärinesid RETI ladudest. Oma toroidtrafo ostsin sealt ja rõõmustasin hea hinna üle - kuni avastasin et teiselpool teed oli veelgi parem hind.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 08, 2004 10:01 
Akvarist

Võib olla ikka RET, mitte RETI ;-)
Ise pole sinna veel sattunud, aga olen kuulnud hääd.

Elektroonilistest taimeritest leidsin kunagi kõige soodsama olevat Ufesa oma, oli vist Gonsiori tn Ekraanis - tea, kas seda poodi seal enam ongi...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 08, 2004 10:30 
Moderator
Kasutaja avatar

devi kirjutas:
Võib olla ikka RET, mitte RETI ;-)
Ise pole sinna veel sattunud, aga olen kuulnud hääd.

RET muidugi jah.

devi kirjutas:
Elektroonilistest taimeritest leidsin kunagi kõige soodsama olevat Ufesa oma, oli vist Gonsiori tn Ekraanis - tea, kas seda poodi seal enam ongi...

Gonsiori poe suhtes pole mul küll mingeid helgeid mälestusi, eriti veel hindade osas.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 08, 2004 11:30 
Akvarist

Rein kirjutas:
devi kirjutas:

Gonsiori poe suhtes pole mul küll mingeid helgeid mälestusi, eriti veel hindade osas.

See taimer oligi ainuke hea asi ses poes :-)

Üles
 [ 10 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver