Ostsin täna endale juwel 70liitrise akva.esimene akvaarium mul
aga küsimus on selles kuna akvaariumis on see see kast kus asuvad filter pump ja soojapulk vms. siis kas see toru mis tuleb kastis välja ja laseb puhta vee välja kas see otsik peab olema vee peal või vee all??kui panna akvasse vett maksimumi piirini (mul oli seal mingi joon ette tõmatud et seal maksimum)siis oleks toru ots vee all aga mina ei pannud otsa vee alla kas tegin midagi valesti? üldiselt vee sulina häält kuuleb ikka päris kõvasti mõtlesin et äkki kui toru ots vee all et äkki siis jääks seda sulina vähemaks ja üldiselt on mul vesi kuidagi hägune lasin küll aeglaselt veernad akvat täis ja ootasin 30-40 mintsi(kalapoes soovitati)kuni täis akva sai alguses kui vesi oli hägune mõtlesin et äkki vesi on hägune kuna pole veel filtrit tööle pand.aga nüüd kui akvaariumis on filter paar kaks tundi juba töödanud aga ikka pole veel vesi selgemaks läinud.
Palun aidake kuna tahaks juba umbes paari päeva pärast taimi sisse ostma hakata ja siis järgmine nädal tahaks et kalad oleks juba sees(kui ültse tohib mul vesi nii hägune ju)kas tegin äkki midagi valesti:S palun aidake ette tänades juba!!!.