foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 6 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Aidake!!
PostitusPostitatud: Reede Sept 14, 2007 09:33 
Akvarist

Ostsin täna endale juwel 70liitrise akva.esimene akvaarium mul :D aga küsimus on selles kuna akvaariumis on see see kast kus asuvad filter pump ja soojapulk vms. siis kas see toru mis tuleb kastis välja ja laseb puhta vee välja kas see otsik peab olema vee peal või vee all??kui panna akvasse vett maksimumi piirini (mul oli seal mingi joon ette tõmatud et seal maksimum)siis oleks toru ots vee all aga mina ei pannud otsa vee alla kas tegin midagi valesti? üldiselt vee sulina häält kuuleb ikka päris kõvasti mõtlesin et äkki kui toru ots vee all et äkki siis jääks seda sulina vähemaks ja üldiselt on mul vesi kuidagi hägune lasin küll aeglaselt veernad akvat täis ja ootasin 30-40 mintsi(kalapoes soovitati)kuni täis akva sai alguses kui vesi oli hägune mõtlesin et äkki vesi on hägune kuna pole veel filtrit tööle pand.aga nüüd kui akvaariumis on filter paar kaks tundi juba töödanud aga ikka pole veel vesi selgemaks läinud.

Palun aidake kuna tahaks juba umbes paari päeva pärast taimi sisse ostma hakata ja siis järgmine nädal tahaks et kalad oleks juba sees(kui ültse tohib mul vesi nii hägune ju)kas tegin äkki midagi valesti:S palun aidake ette tänades juba!!!.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 14, 2007 09:53 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Tere otsik peab loomulikult vee all olema,juwelil on päris korralik instruktsioon olemas vaata rahulikult läbi.Ole päris rahulik 2 tundi ja kõik peab korras olma :?: :?: VAATA FOORUMIS VESI ja sa leiad sealt kindlasti vastused..igatahes jõudu ja kannatlikust :D :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 14, 2007 11:04 
Moderator
Kasutaja avatar

Mismoodi vesi häguseks muutus- vee kallamisel ämbrist? Või oli põhjamaterjal pesemata? Enamasti läheb filtril umbes öö otsa aega enne kui hõljum välja filteeritud saab. Nii et oota veidi.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 14, 2007 11:12 
Akvarist

põhamaterjali pesin ikka korralikult läbi ja vesi muutus siis hägusek kui vee kallasin ämbrist akvaariumisse aga nüüd paistab juba kõik enam vähem korras olevat lisasin veidike vett ja nüüd ongi otsik vee alla ja kõik hakkas selgemaks minema eks ma siis näen milline lõpp pilt homme hommikul on:D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Sept 15, 2007 10:55 
Moderator
Kasutaja avatar

Kallamisel ulatus veejuga põhjani ja keerutas pinnast üles? Siis on põhjus selge.
Mina panen ühe käe vee alla ja kallan teisega ämbrist vee tasakesi käe peale. Enamasti õnnestub suuremat "liivatormi" vältida. Ülejäänuga saab filter hakkama.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Sept 15, 2007 09:26 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
MA ei ole kõige targem aga mul mõlemad akvad Juwelid,ning kallan vee läbi kasti.Kastis filtrid sees kui kallan ja ei mingit soga. :)

Üles
 [ 6 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver