foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 18 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Juun 21, 2007 04:25 
Akvarist
Kasutaja avatar

Maris0021 kirjutas:
jahh .. ongi väljapool vett aga ikkagi suunaga akvasse ... kuna avastasin et ilma musta otsata töötab mullitaja paremini võtsin selle ära ... u nädalapärast tekkis paanika kuna akva lasi vett läbi :? lähemal vaatlusel selgus et pump pumpas voolikust vett välja :D
minu mulliktaj on u 3 cm sügavusel veest ja toimib .

mnjaa see must asi mis sinna otsa käib on kraan vms et sellega saab reguleerida õhu juurde pääsu kui seda küljes ple siis muidugi töötab paremini kuna õhu juurde pääs on maksimumi peal!
Aaq endal mul on ka see kraan seal otsas aaq töötab ikka hästi jaap mulle meeldibki kui see kraan otsas sest see ühtlasu vähendab ka filtri tekitavta müra :roll:

Üles
 Teema pealkiri: fänn mullitaja
PostitusPostitatud: Neljapäev Juun 28, 2007 01:24 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ma saan selle järgi aru, et vaja seda shvammi pesta, kui enam eriti ei mullita. Mul on 3-4 cm sügavusel, see läbipaistev voolik tuleb üle ääre. Ja kui mul vahel keeldub mullitamast, siis enamasti on see kraan kuidagi pahasti kinni, see rattake on kogemata kinni läinud või peab vooliku lihtsalt korraks läbi puhuma. See küll lollus iga paari kuu tagant uus mullitaja osta, ainult uue shvammi peab kord aastas ostma. Muidu need kestavad ikka mitu aastat. :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Okt 22, 2007 10:16 
Akvarist

oli ka kord selline sündmus, et mulle hakkas vähemaks ja vähemaks jääma ja siis ei osanud midagi teha. Puhastasin siit sealt, lammmutasin täielikult pulkadeks. Kuid päeva-paari mõõdudes ikka mullid kadusid.
Aitas see, kui võtsin läbipaistva vooliku selle otsa küljest lahti mis toodab veeringlust ja mulle. Hambatikuga tegin selle augu puhtaks ja panin vooliku tagasi. Umbes oli. Ja töötab nagu uus!

Üles
 [ 18 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver