foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 18 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Juul 29, 2007 08:22 
Akvarist

Pildid: 4
Mul väike probleem co2he lisamisega....Akvaariumivee PH umbes 8 kandis...KH järgi võiks olla se aga 7,2-7,5 seetõttu sai ka 10kg balloon ja reduktor AGAst toodud aga probleem just doseerimisega seotud....
Reduktori reguleerime paras peavalu kuna vägagi äkiliselt muutub :?
Kui reguleerida kogusele, mis redelis ilusti jookseks, siis jääb sellest nagu väheks kuna ph pmt et ei muutugi sel juhul.(umbes 30% mullist ei lahustu ja lendab pinnale) Kui aga juurde timmida 1mm haaval siis hakkab aga niipalju tulema et se redel ei tule oma tööga toime ja mulid tulevad üle serva. :roll: Ehk peaks proovima õhukiviga? kui palju umbeski protsentuaalselt võib co2hest vette saada kui kasutada õhukivi (ise ei oska nagu hinnata kuna mulle tuleb palju ja lenduvad kiiresti) Kas annab midagi teha vahele reduktorile, et asi veidi parem saaks või pean spetsiaalse jaoks ikka raha eraldama :roll: Proovisin ka varianti et lasen mulli välisfiltri sisend torusse ja paistis et lahustus 100% liselt, kuna väljundist mulle ei tulnud aga ei julgenud nii jätta, kuna ei näinud mullide kogust. Mõningaid soovitusi ehk, mis just väga kulukad ei oleks :D

Üles
 Teema pealkiri: re
PostitusPostitatud: Esmaspäev Juul 30, 2007 09:07 
Akvarist

soovitaksin panna korralik mulliredel endal oli alguses sama probleem siis ostsin kalakesest uue mulliredeli 3 pikendusega ja nüüd lahustub mull lõpuni , teil on kast väiksem usun teil piisaks mulliredel 1 pikendusega

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Aug 18, 2007 04:42 
Akvarist

Pildid: 4
Hommikul olid mu kalad limonaadivees :( nimelt oli reduktor timmitud viimase piirini, mil mullikogus oli nii enamvähem piisav (Ph oleks võinud siiski 0,2 madalam olla aga elas üle) 1mm edasi ja mulle tuli juba kordades rohkem kui vaja ja mingil põhjusel se öösel ka juhtus, et sellest nõksust läks üle ja mullitas rohkem co2te akvaariumisse kui hapniku pump....kalad kõik pinnal suht inetus poosis. Kiiresti 50% veevahetus ja sain ph 6,2lt 6,8le ja mõne tunni möödudes asi stabiliseerus (Kõik elus ja terved).....Peab ilmselt selle keevitusreduktori ikka oma õigele tööle saatma ja tuleb akvaariumile korralik asi muretseda.

Üles
 [ 18 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver