Mul väike probleem co2he lisamisega....Akvaariumivee PH umbes 8 kandis...KH järgi võiks olla se aga 7,2-7,5 seetõttu sai ka 10kg balloon ja reduktor AGAst toodud aga probleem just doseerimisega seotud....
Reduktori reguleerime paras peavalu kuna vägagi äkiliselt muutub
Kui reguleerida kogusele, mis redelis ilusti jookseks, siis jääb sellest nagu väheks kuna ph pmt et ei muutugi sel juhul.(umbes 30% mullist ei lahustu ja lendab pinnale) Kui aga juurde timmida 1mm haaval siis hakkab aga niipalju tulema et se redel ei tule oma tööga toime ja mulid tulevad üle serva.
Ehk peaks proovima õhukiviga? kui palju umbeski protsentuaalselt võib co2hest vette saada kui kasutada õhukivi (ise ei oska nagu hinnata kuna mulle tuleb palju ja lenduvad kiiresti) Kas annab midagi teha vahele reduktorile, et asi veidi parem saaks või pean spetsiaalse jaoks ikka raha eraldama
Proovisin ka varianti et lasen mulli välisfiltri sisend torusse ja paistis et lahustus 100% liselt, kuna väljundist mulle ei tulnud aga ei julgenud nii jätta, kuna ei näinud mullide kogust. Mõningaid soovitusi ehk, mis just väga kulukad ei oleks