Mul endal on küll tegemist pisut suuremat sorti kastiga kuid, ilma Co2-ta hakkama ei saa, kartsin kah algul lisada , just nimelt eluvormide pärast mis seal eksisteerivad, kuid kui hapnikku jääb vees väheks siis soovitan alguses vaikselt hapnikku kah lisada, hiljem kui vajadus ära kaob siis võta ära, kuid ega sellest kui sul lihtsalt taimed seal on, peaks olema ka hea valgustus, enda postituses sa pole märkinud mis sul valguseks on, kui üldse ei ole , siis vast pole mõtet ka co2-ga jamada.
Kui sa juba tegema hakkad co2(DIY)[sobib kindlalt pärmimeetodil] soovitan vahele (akva ja Co2 agregaadi) panna lisa "sette" pudel mille korgis on siis kaks auku, millega ühega tuleb sisse co2 ( pudelisse tuleks vesi kah panna["sette" pudelisse"] ja teisega läheb akvasse Co2, co2 pudelist tuleva vooliku otsa soovitaksin mina jätta vette.Kui "sette"pudelit vahele ei pane siis jääb alati selline oht , et kui pärm liialt seal co2 pudelis vahutama hakkab siis see läheb otse kaladele akvasse, mis minuteada ei tooks just kõige positiivsemaid tulemusi. niiet katseta ja vaata mis toimuma hakkab, selline oleks minu soovitus, aga targemad täiendage