Automaatne veevahetus on jah abiks suurte akvade puhul,
Kadrioru meistrid abiks. Mõistlik siis projekteerida akva juurde nii veetoru kui äravool kanalisatsiooni. Samuti on akvale kohe algul mõistlik lasta teha vajaliku(d) augu(d) et saaks äravoolu paika, või siis hoopis läbi põhja nii juurde- kui äravool. Nii suurt akvaariumi AFAIK (minu teada) enamasti liimitakse kokku kohapeal, mitte ei transata valmiskujul. Ja vahetusvee reservuaar on muidugi hea kuid tegelikult võib ka otse veevärgist vett lisada, kuna veevahetus toimub pidevalt siis kogus mis korraga vahetub on tühine nii et värske vesi mingeid probleeme ei tekita. Mul endal nii juba pikemat aega, värske vesi tilgub akvasse ning liigne läheb lihtsalt äravoolutoru kaudu kanalisatsiooni. Elektroonika on hea kuid saab ka lihtsamini, kõikuv veesurve on põhiprobla.
Tegelikult olen juurelnud nii suure akva ohutustehnika üle - et mis siis kui ntx külas olev laps saab nii 8000 liitrise akva klaasi mingil moel mänguhoos katki. Et tea kas peaks nii suure akva all põrandasse igaks juhuks ka jämeda kanalisatsiooni suunduva äravoolutoru panema.