foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Tunze CO2 difuuser
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 14, 2006 10:03 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Asi sai alguse nii et külastasin üle pika aja Kadrioru meistreid. Pjotr on tihti üllatanud uudsete ning mõnikord ka tiba eksklusiivsemate vidinatega mida teised ei riski tellida, nii ka seekord jäi silma uus mänguasi - Tunze CO2 difuuser. Kuna Eheimi CO2 reaktor on oma tihti ummistuva õhukiviga ära tüüdanud siis polnud pikka mõtlemist ja Pjotriga sai kohe kaup tehtud, täna viimaks panin riista käima kah. Jutt sellest et CO2 100% lahustub oli ootuspäraselt müügimeeste pläma, kinnitused pole ehk kõige paremini läbi mõeldud ja kogu krempel on üsna suur ja silmatorkav. Lisaks veel üks täiendav akvasse roomav elektrijuhe.
Sellele kõigele vaatamata olen riistapuuga rahul, siin pole karta ummistumist ja päris atraktiivne on ta ka. Pildike riistast:
Pilt

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 16, 2006 11:00 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ehh.......minu esimene CO2 reaktor sai täpselt samal põhimõttel ehitatud :D Albumis vist isegi pildikesed olemas veel. Kui gaasi ja veevoolud täpselt parajaks õnnestub reguleerida, siis töötab ta tõesti 100% efektiivsusega ja kogu gaas lahustub vees aga see timmimine on paras tüütus ja ega see CO2 nüüd kulla hinnaga kah ei ole, et iga mullikest peaks püüdma :P Üldiselt sai mul sellest aparaadist siiber ja otsustasin reaktoritest loobuda, nüüd lasen gaasi otse filtri tiivikusse. Juhtmed ja aparatuur ei karju silma ja töötab täpselt sama hästi.

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver