Ma saan aru,et igaüks kiidab oma aga kas saab ühte marki eelistada teisele.Hinna ja võimsuse üle ma oma pead ei vaeva.Plaanin alguses pigem suurema mahuga filtrit sest tulevikus mõtleks suurema akva peale.Loogiline on aga ka see,et suures filtris tekkival koloonial pole piisavalt tegevust väikese akva taga.Plaanitav akva mille ma homme saan on suuruselt 105 liitrit ülemise servani ja elanikeks soovin näha neoone ja elustaimi.Ise käisin täna vaatamas poodides Hydor Prime 30-t sest see tootja on kuidagi jätnud usaldusväärse mulje varasematest kokkupuudetest akvadega.Kas see konkreetne filter oleks ilmne "overkill" 100 liitri kohta.Enamvähem ühe hinnaga igal pool...Sõpruse ja Vilde nurgal oli üks selline täpselt töös ja sai käega katsuda.Laguunis lubati kohe 5% alet ka teha...
Mulla tänaval küsiti,et miks ma Hydor-it tahan,nemad sellist küll ei müü.Samas ei viitsitud teisi firmasid ka mulle pakkuda.
Otsinguga leidsin suht vähe infi Hydori kohta samas palju kiideti Eheim-i toodangut.Palun aidake otsustada