foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: JBL CristalProfi e901 müra
PostitusPostitatud: Esmaspäev Veebr 06, 2017 08:17 
Akvarist

Sai paar päeva tagasi soetatud JBL CristalProfi e901 välisfilter. Mure selline, et põriseb päris häirivalt ja tugevalt. Kapp kus filter on kannab ka veel omakorda seda põrinat edasi ja kokkuvõttes on seda põrinat vaikses toas mingil määral isegi teisele korrusele kosta. Teeb umbes sellist häält nagu õhupumbad. Vähemalt mul vanasti EHMI õhupump tegi.
Kas antud filter teebki sellist häält või on tegemist vigase seadmega? Tasuks poe poole pöörduda?

Püüdsin ka põrinat videole saada: http://sendvid.com/th7dpkxk

Üles
PostitusPostitatud: Esmaspäev Veebr 06, 2017 08:41 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 19
Tuleb tuttav ette. Eks targemad teavad täpsemalt öelda. Ilmselt pääseb õhk vahele. Keeruta natuke filtri peal neid voolikuid või muuda asendit(et see määre seal sulgeks õhu vahed) ja kalluta filtrit, et õhk välja tuleks. Mul oli algul sama mure. (Proovida tasub, heli on küll sama sugune.)

Viimati muutis marja, Esmaspäev Veebr 06, 2017 09:45, muudetud 1 kord kokku.

Üles
PostitusPostitatud: Esmaspäev Veebr 06, 2017 08:53 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 8
Mul on e1500, mis ei tee üldse müra. Vahepeal sai soetatud e1901, mis tegi aga kohutavat müra. Viisin selle poodi tagasi, kuna suure tõenäosusega oli impeller või kaane sisu defektne.

Üles
PostitusPostitatud: Esmaspäev Veebr 06, 2017 11:01 
Akvarist

Õhu kallutasin välja. Õhku sees enam ei tohiks olla. Neid torude otsi olen ka keeranud, kuid kasu ei midagi.
Igaks juhuks ütlen, et seda video ilmselt tuleb kuulata valjemini, et seda põrinat ka kuulda oleks. Mikker millegipärast võttis veesusina paremini peale kui põrina.
Filtrile kui käsi peale panna tundub väike vibra ka sees olevat. Äkki ikka impeller vmt tasakaalust väljas.
Ilmselt tuleb poodi ikkagi rännata :|

Üles
PostitusPostitatud: Esmaspäev Veebr 06, 2017 11:49 
Akvarist

Pildid: 0
Vii ikka poodi ta tagasi, filter ei tohi teha mingit põrinad. Endal oli ühel vanemal jbl filtril ka selline mure (ostsin kasutatud) ja vahetasin impelleri välja. Muidugi mina nägin impelleri vea. Minu vanal impelleril oli magnet lahti tulnud. Samutti uus filter ei tohi kuskilt mingit õhku juurde saada see on ju uus toode ja peab töötama vaikselt.

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver