foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Filtri vahetus
PostitusPostitatud: Teisipäev Aug 25, 2015 03:14 
Akvarist

Pildid: 0
Tere,
Mure on mul selline: kunagi ammu-ammu sain endale Juwel akvaariumi (92 või 96 liitrit). Seal on siis see must-kast-nurgas-originaalfilter. Nüüd aga juhtus sedasi, et selle mootor lakkas töötamast. Kuna mulle see kast nurgas tegelikult väga ei meeldi, siis tekkis mõte see millegi vastu välja vahetada.
Kas selle musta kasti väljalõhkumine on väga hull ja keeruline?
Kuna mul viimasel ajal on vaba ajaga suheliselt probleemne, siis kaalusin ka mõtet soetada välisfilter. Kas oleks parem lahendus?
Kui välisfilter, siis kas see tohib olla ka akvaariumiga samal tasemel või peab tingimata olema madalamal? Ja kas välisfiltriga tulevad ka kõik svammid-värgid kaasa? Olen suht võõras selles teemas :oops:
Tänud vastajatele.

Üles
 Teema pealkiri: Re: Filtri vahetus
PostitusPostitatud: Teisipäev Aug 25, 2015 08:21 
Akvarist

Pildid: 4
Mõnda aega tagasi koukisin oma 96-liitrisest Juwelist sisefiltri välja, nii et värske kogemus olemas. Võta pikk ja õhuke nuga, nt fileerimisnuga on hea, suru see tasakesi klaasi ja musta kasti vahele, et silikonist kinnitused läbi lõigata. Eks väljastpoolt paistab ka, kuskohas need silikonilätakad on. No ja ongi kogu lugu.

Ma võin Sulle oma filtri mootori anda, kui tahad. Mul töötas see laitmatult, lihtsalt hakkas suur must kast närvidele käima.

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver