Lauri kirjutas:
Punktiga 'A' täitsa nõus.
Punkt 'B' on õige, aga siiski kasutaks kütet, mis filtri voolust ei sõltu (põhjaküte - taimedele meeldib
)
Vot selle kohta ei osak küll miskit öelda, sest taimekasvatusega pole eriti tegelenud. Aga põhjakütte puhul on muuseas tulem sama - küttekeha pole akvaariumis näha
Tsiteeri:
Punktiga 'C' nõus, aga aasta peale ostmist on minu 2028 küll põrisema hakanud (mind ei häiri, kuna põriseb teine vannitoas omaette)
Mina olen oma 2322 tarvitanud juba 4,6 aastat ja ta on täpselt sama vaikne nagu soetamise ajal. Kuna minu vidin asub elutoas ja avalikult nähtav, siis see minu jaoks eriliselt oluline.
Mis puutub asajolusse, et 1 aasta möödudes hakkas põrisema, siis peab sul midagi valesti olema - asi selles, et lahendus on oma lihtsuses geniaalne - ainuke liikuv detail ongi vindi/rootori laba/telg, mis täidab ühtalasi ka magnetsüdamiku funktsiooni. Hõõrdumine takib vaid kahes punktis ja on pidevalt vee poolt "määritud". Müra saab tekkida vaid kolmel juhul:
a) pidevalt satub õhku sisse
b) rootori telg on kõver ja rootor "nühib" pöörlemisel vastu korpust
c) rootor on tasakaalust väljas
Tsiteeri:
Punktiga 'D' samuti nõus, aga seda annab tegelikult mõne kuulkraani ja kiirühendusega teostada (mis muidugi maksab lisaraha).
ja pealegi pole kena vaadata, kui nähtavale jätad - ise jätsin tehnika nähtavale - ainult juhtmed peitsin ära. Silma ei riiva mitte üks raas, sest filtri disain on vabalt elutuppa sobiv
Tsiteeri:
Punkt 'E' on kaheldav värk. Minu
priming nupp läheb küll sissepoole, aga välja enam ise ei jõua tulla. Määrimine aitab 3-ks kuuks
Isiklik kogemus küll puudub, aga sõber soetas vaid õige pisut hiljem endale kogu kama ja tal pole probleeme olnud. Ilmselt on see puhtalt eksemplari küsimus.