foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 09, 2015 11:27 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere. Töötan lasteaias, meile annetati 180 l akvaarium, mille kavatseme ülesse seada. Kuid tekkis probleem, millist filtrit eelistada. Eelarve piiratud. Endal mul kodus 100l akva, suurematega pole kokkupuudet olnud.

Vaatasime sellist sisefiltrit Resun CS-700, tundub hea ökonoomne variant...kas on?

Üles
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 09, 2015 04:31 
Akvarist

Pildid: 1
Sobib küll, saab kasutada sisefiltri mehaanilist filtrit, kui ka biopalle.
Kuigi mina kasutaksin juba nii suure akvaariumiga välisfiltrit.

Üles
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 09, 2015 04:32 
Akvarist

Pildid: 20
Oleneb kes seal sees elama hakkab. Kas on taimi kah jne... Samuti tahaks teada, kui tihti viitsitakse seda hooldada. Kui midagi soovitada, siis julgeks pakkuda JBL sisefiltrit või kui raha kokku hoida, siis Sun-sun välisfiltrit (sellel on üks miinus, neil pole topelt kraani ja hooldamiseks peab natuke nuppu olema, et asi jälle loogiliselt käima saada). Aga ise omast kogemusest ütlen, et seal kus on lapsed ei ole välisfilter kõige praktilisem. Lasteaias on vast rohkem rahvast kah kes akva eest hoold kannab ja sisefilter peaks ennast ära toitma.

Vaate poolest soovitaks 180L akvaariumisse kaladest võtta aktiivsed chicliidid või minna hoopis teist teed ja sinna panna palju väiksemaid kalu nagu tetrad, microrasboorad jne (nagu mina oma 200L tegin). Minu poistele pakub akvaarium hulka rohkem huvi, kui sinna peab juurde mina ja otsima, kus need tillukesed kalad seal võsas on. Osad kalad on mul koguaeg nähtaval, aga microrasboorad on vahel peidus ja minu muidu väga püsimatud lapsed võivad vahel lausa 10 minutit lihtsalt kalu vahtida.

Üles
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 09, 2015 05:26 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kas sellele filtrile peab eraldi sisud ostma, või on kõik komplektis kaasas? KUi juurde ostma, siis mida :shock: :oops:

Üles
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 09, 2015 06:05 
Akvarist

Pildid: 1
Ilmselt on mehaanilised filtrid kaasas, kuid biopalle pole kindlasti, äkki keegi soovib foorumist ära anda? Asuks lasteaed soomes saaksin tuua piisavalt filtri jaoks ja tagavaraks.

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver