foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Teisipäev Veebr 10, 2015 11:14 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 20
:wink: kuna aeg on edasi läinud ja eelpool lähedast teemat ei leidnud siis püstitangi uue...
POINT selles, et valmistan ette üleminekut püsivale kõrgele temperatuurile 29, ja selgus, et minu senine soojendaja ei suuda seda hoida st et saavutab öösel
max 27 ja päeval suudab 29 hoida - sellest johtuvalt olen uue soojendaja otsingul 180L akvale
eeskätt oleks DISCUSTE pidajate tähelepanekud teretulnud,
kas keegi akvaristidest kasutab alljärgnevat soojendajat....vabandan ette et jälle aquaeli :lol: toodang
http://aquael.pl/produkty/akwarystyka/g ... er#pobierz

Üles
PostitusPostitatud: Teisipäev Veebr 10, 2015 11:45 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 8
Mul 65 liitrises on Easyheater 75. Reguleeritud 27 kraadi peale ja toimib täpselt ja hästi. Ainukene probleem mis meenub - iminapad väsisid miskipärast kolme kuuga ära. Ma muidugi ei tea, kuidas suuremas akvas soojendi hakkama saab aga mina olen enda omaga rahul. Algul hoidsin tavalist termomeetrit kontrolliks sees, pärast loobusin - Heater näitab temperatuuri päris täpselt. Ah jaa - kasutuses olnud üle 2. aasta.

Üles
PostitusPostitatud: Teisipäev Veebr 10, 2015 11:56 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 1
Sellisele suurusele valiks juba filtrisisese soojendi või siis vooliku vahele midagi.
Ennast jubedalt häirib see voolikute, juhtmete ja otsikute "meri" akvas aga enne suuremat reset'i ei muutu paraku midagi mul'

Muidu omal kasutusel mingi Hiina no-name 200W ja siiani pole probleeme olnud

edu

Üles
PostitusPostitatud: Teisipäev Veebr 10, 2015 03:58 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Olin veidi aega tagasi sama küsimuse ees: millist ja mitu? Vaja oli ahiküttega korteris soojendada ja hoida 400l vett ühtlasel temperatuuril. Minu valik oli esialgu Aquael 200w, sest selline läks 180l uuendamisel käiku ja olin väga rahul. Plaan oli siis suurde võtta lihtsalt kaks sellist.
Kalakese poes aga arvati, et see ei ole vajalik ja soovitati seda: https://www.eheim.com/en_GB/products/te ... ntrol-200W
Nüüd ongi selline suurt vett soojendamas ja olen väga rahul. Mul küll liigutab vett ringi välisfilter, mis vee välja viib suhteliselt soojapulga lähedalt, sisse tuleb vesi aga akva teisest otsast.

Mu pika ja vist ka segase jutu mõte see, et Kalakese teadjad aitasid mul teha hea valiku, ehk tasub küsida, mida nemad arvavad. Aitäh siinkohal Kalakesele :D

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver