foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Kolmapäev Okt 30, 2013 12:44 
Akvarist

tere kõigile! küsimus teile kallid kaasnokitsejad...! :wink:
kas SERA välisfiltrite puhul kehtib see reegel...."kui korra loksutad teda töö režiimis, siis lahmab vett kui hull" :cry: paned ta vaiksel tiksuma ja einäpi rohkem...kõik OK! milles probleem....või minu luulu!? juba hakkasin osasi eemaldama ja voolikuid otse ühendama (nimelt jätsin selle kiirühenduse välja ja panin suurema läbimõõduga plastikvoolikuga sisse-väljavoolu kohe otse tulema(lõdviku klambritega). olen probleemi ees...

Üles
PostitusPostitatud: Kolmapäev Okt 30, 2013 08:40 
Moderator
Kasutaja avatar

Kas vesi loksub välja või hakkab rohkem pumpama ? Minu Eheim 2222 laseb küll vett välja loksutada kui piisavalt raputada. Tavaliselt on filter rahulikult paigas ja miskit ei tule välja.

Üles
PostitusPostitatud: Neljapäev Okt 31, 2013 01:15 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 20
Mõttemaailm, miks sa loksutasid Serra välisfiltrit töörežiimis?

Kas peale seda loksutamist hakkas välisfilter vett külgedelt välja ajama või hakkas väljavoolust vett tugevamat akvasse survestama. Mõtlen sedagi kas sul üldse oligi tarvis välja vahetada sisse- ja väljavoolu voolikuid ning teha teisi muudatusi. Parem oleks ikka kui see välisfilter töötaks kõiges originaalis. Hiljem võib välisfiltri modifikatsioon hakata probleeme tekitama.

Mina pole oma töötavat JBL välisfiltrit veel mitte kunagi loksutanud. :)

Üles
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 02, 2013 06:06 
Akvarist
Kasutaja avatar

ei tohi sealt küll midagi välja tulla.
Mina raputan oma välisfiltrid alati läbi peale puhastamist ja uuesti täitmist. Ja üks nendest on SERA oma. Ja midagi ei tule läbi.

Loksutamise põhjus - loksutan, et õhk välja saada filtritest. Muidu jääb mingi õhumull tihti kuskile ventikasse ja tekitab suuremat surinat. Kuid loksutades saab selle ilusti välja. Muidu võtaks väga pikalt aega, et välja see õhumull saada.

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver