niisiis, kokkuvõtteks 1 nädalaga - MINIKANI 80 - sai filtrivatt ikka kergelt helepruuniks, ja eelfilter oli täiesti prahti täis,
vesi tundub puhtam LAUSA KRISTALLSELGE - st et ei esine peent hõljumit... ega mu akvas ennegi vesi sogane polnud
1.PLUSSID:
.....Soodne hind ca 47euri (Poolast ostes muidugi tunduvalt soodsam-kui mõni tuttav läbisõidul Poolast ostaks)
.....energiasäästlik 6W
......teeb oma töö ära ja minu akvasse(180l) sobib täpselt, kus suuri ,,sittureid,, pole ja on tihe taimestik
......valmistatud euroopas ehk siis Poolas, mitte Hiinas
.....flööti ei pidanudki aretama...
......sai lahti suurest ruumi röövlist - sisefiltrist
NII VAHEMÄRKUSENA OLGU ÖELDUD et võimsamates(minikani 120, midikani 800 )- sama tyypi kanisterfiltrites on kasutusel samad pumbad( 600L/h) - erinevus vaid kanistri suuruses ehk siis mahub rohkem filtrimeediat...
2.MIINUSED:
......Magamistuppa ei saa vast paigutada, sest kui pump on akvas ja iminappadega klaasi küljes siis ikka teeb suht palju lärmi--
tuleb proovida ka varianti kus pump pole kinnitatud klaasi külge...NIISIIS refresh- proovisin kinnitada vaid 1 iminapaga ja ongi vaikus majas
......Kuigi filtril on nn VEE blokeerimissysyteem kanistri puhastamise ajaks sain ma ikka täna sahmaka vett vastu vahtimist
Niisisiis miinuseid sai vaid 2(tegelikult 1, ja kui akva all kapis piisavalt ruumitoimetada siis vast miinuseid polekski
nii et kokkuvõtteks ei saagi aru miks
Eestis pole huvi AQUAELI toodangu vastu
. Minu kõik eelmised sisefiltrid on olnud sama AQ toodang ja ka soojenduspulk ja pole probleeme esinenud...
filtrit ei pea vooluvõrgust eemaldama vaid keerates käepidet ning läheb ringvoolu ja ei tule kusagilt tilka vett ja saad oma kanistriga minna vannituppa või kuhu iganes filtrimeediat pesema.
tagasi paigaldades nihkus ilmselt midagi paigalt sest pusisin liialt loe: akva all kapis minimaalselt ruumi-ja ringvoolu klapp avanes ja kõik kohad olid vett täis- siit SOOVITUS - tuleb paigaldada kraanid, et saaks hoolduse ajaks vee blokeerida ja loomulikult enne filter vooluvõrgust välja.
ISE LÄHEN HOMME KOHE KRAANE OTSIMA