Ma tegelikult ei tea mingit Natur nimega CO2 süsteemi, aga oletan et see on midagi sarnast kui
Hagen Nutrafin. Sel juhul on pärmipudeli asemel mingi potsku, kuhu tuleb tootjafirma müüdavad komponendid kokku segada, see segu hakkab siis CO2 eraldama. Ei pea korraga nii palju raha välja käima nagu ballooni puhul, samas on võimalik edaspidi täitesegusid müües klienti lõa otsas hoida. Tõsi, ma pole kursis täitesegude hinnaga.
Puudused on aga nagu juba mainiti sarnased pärmipudelile, ehk siis CO2 eraldumine pole ühtlane ning segu vajab suhteliselt tihti asendamist. Väide et ei saa üldse reguleerida kuna pudel võib pauku teha, pole õige, sest mõistlik on vahele pista kraanike, kaitseventiil vms., mis ohu korral eraldub. Tõsi on aga see, et pärmipudelil ja ilmselt ka sellel asjandusel on surve sedajagu väiksem, et ei saa kasutada kõiki neid CO2 lahustamise vahendeid, mis ballooni korral toimivad. Mis iganes CO2 süsteemi korral on vaja lisaks CO2 tekitamisele seda ka vees lahustada, selleks on mitmesuguseid lahendusi. Nutrafin kasutab mulliredelit, see toimib hästi ka madala survega. Ballooni kasutades on mugav pruukida hästi peene õhukiviga CO2 reaktoreid, mis teevad imepisikesi mulle - neist aga mitte kõik ei toimi pärmimeetodiga. Aga on teisigi lahendusi.