Kondentsi tekib ikka vahel - ent ma ei näe miks see halb on. Ma pole kunagi aru saanud nendest, kes väikese kondentsi pärast ventid panevad ja niiskust välja uhavad - pidevalt vett ju juure vaja panna siis akvasse (automaatse veevahetsega on teine lugu).
Lisaks teeb vent igal juhul mingit häält, tarbib elektrit, võtab üleliigset ruumi ning sunnib kuhugi kaande augu tegema - no mitte ei taha.
Kunagi kui oli mul Juwel 60, siis panin ise ka vendi, sest kondents voolas kaane ja klaasi vahelt välja ja jättis koledad jooned klaasile - kehva kaas. Minu kaanel aga sellist olukorda ei teki ja kõik tilgub tagasi akvasse.
Pool kaanest on kinni jah. Kui eesimene luuk ära võtta, siis mahub käega imehästi ka kõige kaugemasse nurka askeldama ja kaane eemaldamine ei ole vajalik - enne juppide saagimist toimus hulk mõõtmisi ja katsetusi, et ei tekiks kaane eemaldamise vajadust. Ja toimib
Samas kord poole aasta tagant, siis kui filtrit puhastan, võtan kaane ka maha, pesen peeglid (loe reflektorid) puhkaks ja vaatan muidu kõik puhastamist vajavad kohad üle.