Tere.
Hiljuti sai soetatud 160 liitrine kasutatud akva. Läbi erinevate takistuste olen siiski jõudnud sinnamaani, et täna sai vesi sisse lastud, rõõmu kui palju
Aga, kohe tekkis 2 probleemi. Olen küll foorumis ringi vaadanud, aga ühe küsimuse kohta ei leidnudki infot ning teist tahaksin vähe täpsustada.
Nõndaks, mure nr 1. Akvaga tuli kaasa eelnevalt kasutuses olnud filter- aquaball. See olevat seisnud aastakese kuival. Ilmselt sellest tulenevalt on kinnitusklambri iminapad muutunud rabedaks ja kõvaks ning klaasi peale enam pidama ei jää. Mida teha? Kas neid klambreid on niisama ka kusagil müügil või saab neid iminappasid kuidagi vahetada? (Püüdsin neid klambri küljest lahti kangutada, kuid tulutult...)
Mure nr 2. Enne akva paigaldamist sai põrandat loodiga kontrollitud, tundus korras olevat. Kui aga vesi sai sisse lastud, võta näpust, akva loodist väljas. Ma tean, et kui oleks pisut ette või taha kaldes, siis ei oleks vast hullu, aga minu akva puhul on ühes nurgas vesi 6- 7 mm kõrgem kui vastasnurgas (diagonaalis)- see vist enam nii hea ei ole? Kas lahenduseks oleks midagi kapi ühe nurga alla panna? Kui, siis mida? Keegi kunagi pakkus siin välja, et kroonine münt? Muidu kapp ise korralik- Eheim'i aquaduo 100, niiet see ei tohiks iseenesest paindes olla. Kahtlustan põrandat...
Tänud ette ära