Kas ballast kannatab välja kolme 24w T-5 toru kohal olemist (kaas läheb veel ballasti peale) või muutub seal liiga kuumaks. Ühesõnaga ballasti panen naguinii sinna aga kas oleks vajalik miski pisike vent sinna ballasti jahutama ? Ja kui siis ilmselt pean ta panema eraldi juhtmega (adaptoriga) või on võimalik võtta vool ballastist (siis läheks koos lampidega tööle + vähem juhtmeid). Ilmselt oleks eelduseks leida AC vent - kas emaplaadile üldse on AC vente ? Ja kui siis kas selline lahendus oleks võimalik või käiks vent lühiajaliselt ja üli kiiresti ringi ?
Kuna ma elektris eriti terav pähkel pole siis on väga teretulnud selgitus kuhu ma vendi täpsemalt ühendaksin ballasti külge (ilmselt kasutaksin arvuti venti, samas on muud ideed teretulnud).
Starteri auk kuhu saaks paigutada pisikese vendi - siis ei peaks kaant lõhkuma. Ise mõtlesin, et võiks kasutada emaplaadi venti mis on küllalt pisike.
Midagi sarnast (see on küll 12V DC aga suurus võiks sama olla)
Niipalju veel, et kas on mõeldav panna 12v vent tööle nt 10v peal eesmärgiga müra vähendada (kui see peaks hakkama probleeme tekitama) eeldusel, et pinge on sobilik ? Minu arusaama kohaselt peaks vent töötama sel juhul lihtsalt aeglasemalt või peaks midagi veel silmas pidama ?