Tere!
Alustuseks ütlen, et ma tõepoolest olen VÄGA rumal - eriti kõiges, mis elektriga seonduda võiks. Mul on Juwel Rio, mille muretsesin kasutatuna ning millel on siis lisaks originaalvalgusele lisatud veel kaks toru. Toimis kuni toimis, kord lahtitulnud juhtmeotsakese oskasin klambri alla tagasi torgata ka ning mõnikord kippus lisatuli vilkuma, siis aitas, kui noid kummist jubinaid seal toruotstes sättida.
Nüüd aga keeldub kogu kaadervärk toimimast ning ilmselt on seal ka vigu nagu sigu, rääkimata sellest, et lambid ja ilmselt mõnedki muud jubinad seal veel tuleks välja vahetada. Ausalt öeldes tunnen end üsna abituna ja mõtlesingi, kas leiduks keegi kena inimene, kes seda asja jagab, ning oleks nõus niiöelda näitliku õppetunnina selle kadalipu koos minuga läbi käima? Muidugi mitte tasuta.
Saaksin ehk ise ka targemaks
Sest siiani on paraku ikkagi nii, et loen siit küll mida iganes, palju põnevaid sõnu - aga mõtet neist ei moodustu... ei saa aru, noh
Ja küsida pole ka kelleltki - peale siinse foorumi siis hetkel. Iga kontakt on teretulnud.
Ette tänades ning inimeste mõistvusele lootes,
Fennek