Kuna poes müüdaval ostetud filtril ei ole kaasas ei eesti ega inglise keelset kasutusjuhendit ja antud foorumis 13 lk hulgas ka sobivat teemat ei avastanud, siis oleks väga tänulik, kui keegi seletaks mulle mõned asjad seoses esmakordse filtri asetamisega klaasakvaariumi, et mida peaksin teadma.
Filtriks sai ostetud fan mikro plus filter (aquael). Filtri panin kokku, kuid küsimus on, mis asi on see läbipaistev voolik, mille ühes otsas käib otsik (otsik mille saad lahti ja kinni keerata), milleks see vajalik? Kas see oleks soovitav lahti jätta või kinni keerata, aru olen saanud et see voolik otsikuga peab jääma akvast välja? Kas esmakordsel kasutamisel peaks filtri laskma ka vee alt läbi, puhastama või mida iganes tegema või võib kohe akvaariumivette panna? Kas filter tuleks asetada akvaariumi enne kui asukad, et laskma tal natuke töötada ja alles siis asukad, asukad siis kui filter ei ole vooluvõrgu ja nii kui asukad sees, taas filter omadega vooluvõrku. Minu akva asukad filtrit ei vaja (ei ole kalad), ostetud sai, et vesi kauem puhtana püsiks ja asukatel vähe parem väljavaade oleks ja minu süda rahul, kui neil hea, siis ka minul hea
Jään nüüd vastukaja pingsilmi ootama, filter tahaks juba oma tööd teha:)