foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 7 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 27, 2010 08:16 
Akvarist
Kasutaja avatar

Hydori filterpump Ario 3, millele muide on peale kirjutatud less vibrations, less noise teeb nii suurt lärmi, et seda tööl hoida täielik piin kõrvadele. Undab ja kõriseb. Mingit nippi või sellist, kuidas seda ära hoida?
Seni olen proovinud igasuguseid erinevaid asendeid. Küll pannud kivide vahele ja siis jälle kivid ümbert ära lükanud, muidu on ta alusega klaasi küljes kinni, olen ära võtnud. Praegu on ta täiesti eraldatud millestki tahkest ja seisab svammi peal, aga undab ikka edasi.
HELP!
Pilt

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 27, 2010 08:27 
Kui kunagi seda kiitsin siis juba pikemat aega enam mitte. Soovitan selle asemele midagi muud soetada. Kahjuks mürisema ta Sul jääbki. Less noise efekti saad sellega, kui Sa ta kruusaga tihkelt üleni katad, ent siis võta see plastikring ära või aseta ta tagurpidi peale. Minul oli nii vast kõige vaiksem kuni kuhugi kivid vahele vupsasid ja siis palju valjemalt plärisema hakkas.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 27, 2010 08:44 
Moderator
Kasutaja avatar

Kas pumba koormust ehk siis väljapritsitavate mullide hulka kuskil t sättida saab? See võiks veidi aidata. Veneaegsed õhupumbad plärisesid ka kohutavalt aga kui toru kergelt kokku suruda, oli hulka vaiksem.
Plärisema ta tegelikult peabki, tööpõhimõte on säärane.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 27, 2010 08:50 
Akvarist

Tsiteeri:
Less noise efekti saad sellega,
kui ta akvast välja võtad mul ka üks samasugune vedeleb kapis.

240l, JBL e900+JBLcp500. Hemichromis lifalili, Aeguidens rivulatus, Julidochromis marlieri, Julidochromis brundi,Thorichthys meekid, Pelvicachromis pulcher, Ancistrus.Sae. Magedat ja soolast vett kokku 3000l.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 27, 2010 08:51 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mitte kui midagi ma seal sättida ei saa.
Oskaks keegi äkki soovitada midagi vaikset ja mullitavat siis?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 27, 2010 08:56 
Akvarist

Kui filtrist tulev veejuga piisavalt veepinda liigutab siis pole muud vajagi. Mul kompressor keldris ja toas vaikus.

240l, JBL e900+JBLcp500. Hemichromis lifalili, Aeguidens rivulatus, Julidochromis marlieri, Julidochromis brundi,Thorichthys meekid, Pelvicachromis pulcher, Ancistrus.Sae. Magedat ja soolast vett kokku 3000l.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 27, 2010 10:49 
Moderator
Kasutaja avatar

mme kirjutas:
...
Oskaks keegi äkki soovitada midagi vaikset ja mullitavat siis?

Kas tahad lihtsalt dekoratiivset mullikardinat? Ostsin Sõpruse pst. poest esimese ettejuhtuva välise pumba, "Elite 799". Kui panna kappi ja švammi peale, on hääletu. Sealt voolik akvasse. Päris ilus jäi. Õhutamise effekt on muidugi suht olematu (mulli teekond vees liiga lühike, ei jõua lahustuda) aga seda temalt ju ei nõutagi. Selleks on (välis-)filtri flöödi veevool, mis suunatud väikese nurga all vastu veepinda.

Üles
 [ 7 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver