Tjah, olen valmis igasugu asju ise tegema kuid mitte akvaariumi ennast. Arvestades et akvaariumitöökojast saadava valmisakvaariumi hind kipub väidetavalt (pole ise klaasi eraldi ostnud) samasse suurusjärku mis ise ostes valmislõigatud klaasi eest klaasitöökojas välja tuleb käia ei näe mõtet kah. Minu 128x45x55 akvaarium 10 mm paksusest klaasist läks maksma 3000.-, nii et eks ise arvuta (tahaks ise kah teada mis see klaas eraldi maksaks). Mõttekas on kohe ka kaas ja valgustus tellida - kaas on ca 700-800 krooni (tehakse nii et akvaariumi ülaosale kleebitakse peale plastikriba, sees on aga paksust klaasist toed valgustusele ning kõige peale tuleb siis lihtsalt plaatidest kate katuseks - võib lasta teha plastmassist, kuid endale lasin teha peeglist - hind on sama
). Valgustuse eest maksin 1500.- , 2x55W
Kui tahad automaatse veevahetusega akvaariumi nagu mul on siis tasub see kohe algul teha, hiljem on äravoolu lisamine pagana tülikas - ehkki loomulikult teostatav, nad neid mitmel pool juurde pookinud hiljem.
Kindlasti tehakse akvaariume mujalgi, enda oma tellisin Kadriorust Kreutzwaldi tänavalt. Meister on proff ning olen igati rahul kuid tellimuse täitmise aeg võib neil küll tublisti venida.
Update: märkasin et oled Tartust, seal vast hinnad odavamadki. Tiff oskab ehk vihjeid anda Sulle.