foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 7 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Kolmapäev Okt 14, 2009 12:52 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Mure järgmine:peale puhastust teeb filter kohutavat kärinat.Olen proovinud kõike,uuesti lahti võtnud,kallutanud jne. Mõistus on otsas.Mida edasi teha,sest see kärin ei kao ära.Milles võiks veel probleem olla?

Üles
PostitusPostitatud: Kolmapäev Okt 14, 2009 03:11 
Akvarist

kristi0610 kirjutas:
Mure järgmine:peale puhastust teeb filter kohutavat kärinat.Olen proovinud kõike,uuesti lahti võtnud,kallutanud jne. Mõistus on otsas.Mida edasi teha,sest see kärin ei kao ära.Milles võiks veel probleem olla?

Mul JBL CristalProfi 500, mis ka alul tegi käima pannes koledat häält, aga siis ma ei tundnud ka tema hingeelu veel. Kui vett pole piisavalt sees, siis impeller on tõenäoliselt see, mis seda häält teeb.
Lahendus: kui filter kinni (st korpus peal tagasi), siis lisan nö puudu jääva vee vooliku otsast sisse, kallutan filtrit, et õhku välja saada ja nii ka kärinast lahti saan pärast puhastust ja kokku panekut. Proovi.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Okt 14, 2009 03:14 
Akvarist
Kasutaja avatar

Endal ka siin kärises hiljuti CPe900. Ei olnud siis muud, kui tükkideks lahti ja hoolikalt kokku tagasi... ja siis jäi tasaseks - eks impelleril oli kummipuks natuke halvasti või midagi sellist. Alguses natuke solises aga väike kallutamine ja paar tundi ning siis oli kogu õhk välja pääsenud või vette ära lahustunud. Nüüd asi imevaikne...

Viimati muutis aatomik, Neljapäev Okt 15, 2009 12:42, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Okt 15, 2009 12:39 
Akvarist
Kasutaja avatar

kõik korras,teema lukku

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Okt 15, 2009 03:06 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 2
kristi0610 kirjutas:
kõik korras,teema lukku

Küsin veel üle et mis sul siis konkreetselt viga oli ? oli filter õhku täis või oli võllide, impellerite ja muu sodiga probleeme ?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Okt 15, 2009 04:21 
Akvarist
Kasutaja avatar

see kummi jublakas mis käib impelleri võlli külge alla otsa oli viltu läinud ja selle pärast kärises.Ma ei tea kas mu jutt on arusaadav või mitte,sest ma pole eriti kõva tehnika spets :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Okt 18, 2009 07:55 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul endal on JBL CristalProfi 250 ja käriseb samuti. Ei ole suutnud probleemile lahendust leida. Olen mitmeid ja mitmeid kordi asja lahti ladunud ja jälle kokku. Impellerit näppinud ja puhastanud. Küll üritanud erinevat moodi veega täita ja raputada/loksutada, et õhku välja saada. Taskulambiga filtri peale lastes on näha, et mõned mullid kusagil kopsikute vahel asetsevad... neid sealt aga välja ei ole võimalik saada. Täna sai proovitud testi - filter otse dušširuumis kraani taha (kopsikud jms korjasin muidugi seest välja enne testi...jäi vaid tühi anum)... tõmbasin siis kraani lahti ja lülitasin filtri sisse... ei mingit häält...vesi käis ilusti läbi, veekraanist tõmbas endale vett peale ja teiselt poolt purskas välja. Surve oli täiesti normaalne. Järelikult peab olema probleem mujal, kui vähemalt impelleris. (kas suudan tõesti kopsikud halvasti sisse laduda / on kusagil torudes ummistus või mis iganes. Täitsa häiriv on see põrin... Oleks vaid oidu see asi korda teha, siiamaani leiutan ja kui vähegi miski idee tuleb, lendan taas filtrile peale.
:roll:

Pärast tänast suurt uurimustööd ja eksperimenteerimist, sai selgust siiski, et asi oli IMPELLERis. Ostsin poest uue (110.- lõunakeskuses - vanale 250 Cristalprofi mudelile ) ja haud vaikus 8) Küll on hea vaikne tuba ...jee

Tänud kasutajale ocean, kes pakkus oma abistavat kätt ja tuli külla asja uurima.

Kalad: 2 discust, neoonid, 2 corydorast,2 antsu

Üles
 [ 7 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver