dieSonne kirjutas:
Tere. Olen siin nüüd uus ja vabandan, et teemat ära kasutan, aga mure järgmine. Ostsin nimelt filtri Aquael FanFilter Fan-3 plus, aga tundub, et ta ei soovi minuga koostööd teha. Kas oskab keegi äkki rääkida, et kuidas asi õigesti toimima saada. Õpetuses kirjas, et vajab minimaalselt 3cm vette asetamist... proovisin erinevaid sügavusi kuni 15cm umbes, aga ei saa aru. Minu loogika ütleb, et ta peaks vist alt vee sisse tõmbama ja siis ülevalt poolt välja puhuma (kas arvan õigesti?), aga ei midagi.
Suriseb vaid vaikselt, aga isegi mitte sisemist svammi ei suuda ta nagu märjaks tõmmata. Kas tõesti see imepisike tiivik seal sees peaks sellega hakkama saama. Palun ärge riidlema hakake, vaid õpetage hellalt, see mu esimene kokkupuude filtritega elus...
Päris vee alla teda ju panna ei tohiks (mis mootor siis teeb?) Või mida ma valesti tegin?
svammi võtad pesast välja ja pigistad vee all kokku, lased vett täis tõmmata, paned pessa tagasi, filter iminappadega seina külge, vaatad, et õhuvooliku ots jääks vee peale, pühid käed kuivaks ja torkad juhtme pistikusse. kui siis ka ei mõika, paki asi kokku ja mine poodi näitama. müüjad kindlasti oskavad sulle piltlikult seletada, milles probleem võib olla või kui toode ongi puudusega, saad garantiisse anda (eeldab tseki olemasolu).