Nii, mul on ilmselt halb mõju lampidele, eile mu T5 valgustus andis teist korda otsad. Seekord siis ballast... Au ja kiitus Kadrioru töökojale, Pjotr lahendas mu mured garantiikorras väga operatiivselt - kui igal pool nii hästi suhtutaks klientidesse oleks elu märksa helgem.
Aga see asi hakkab juba muret valmistama, kahtlustan et süüdi on kaane all olev suur niiskus. Lambi korpus on küll teoreetiliselt hermeetiline, aga tont seda teab tegelikult. Kadriorus kuulsin et ka suurte tegijate valgustid mõnikord on vett täis, tuleb see asi aga sellest et päeval lamp soojeneb, korpuses olev õhk paisub ja tungib korpusest välja. Õhtul kui lamp välja lülitatakse õhk lambis jahtub ning tõmbub kokku, seejuures imetakse lambi kõrvalt niisket õhku lampi. Nemad on lahendanud probleemi puurides omatehtud lambikorpustesse augu ning pistnud sinna sisse vooliku mille ots akvast väljas - nii ei tõmmata lampi niisket õhku. Paraku oma lambi korpust lõhkuda ei tahaks, see on tehase toodang ja nii võib garantiiga probleeme tekkida.
Et siis teisisõnu pean vist ikkagi akvale ventilatsiooni hakkama nuputama. Jama selles et see peaks olema VAIKNE.