foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 7 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 27, 2009 09:42 
Akvarist
Kasutaja avatar

Olen käinud läbi mitmed ehituspoed tallinnas, kuid ei ole leidnud sobivat ühenduslüli, millega saaks toru ühendada akvaariumi auguga. Akval veel auku sees ei ole ning huvitaks kust neid ühenduslülisi saaks - selle järgi teaks ka täpsemalt auku planeerida...
Foorumist olen otsinud, kuid ei ole mingeid viitsaid leidnud :(

Keegi oskab aidata ning mõnda head kohta soovitada?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 27, 2009 09:49 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 8
basseinitehnika oli vist võtmesõna ...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 27, 2009 10:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

kadrioru meistritelt võib kah abi saada...kiika ka naaberfoorumisse, meremehed teevad igasugu vigureid neist läbiviikudest, äkki kellegil midagi üle ja tahab jagada. Aga alati on võimalus saksa akvaristika internetipoodidest tellida.
Tegelikult on need spets plast läbiviigud väga defitsiitne kaup, eestis vähemalt. Magevees võiks ka tegelikult metalli kasutada, seda saab näiteks hydroskandia'st.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 27, 2009 11:14 
no on ka kalapoodides seda asjapulka olemas.
leiad seda kasvõi Mulla tänava zookauplusest. hind jäi kuskil 150eek ringis või tiba vähem. endale sai just sealt ostetud.

Parimat,
Matten

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 27, 2009 11:54 
Akvarist
Kasutaja avatar

Suured tänud kõigile... nüüd natuke jälle silmaring laiem ja saab poode külastama hakata...

Ise ma vaatasin veel neid aiavooliku ühenduslülisid. Naid natuke modifitseerides ning siis silikonoga kinni lastes peaks olema ka neid võimalik kasutada, kuid need tunduvad natuke nõrgad ning kardan, et võivad vett läbi lastma hakata (kellel ikka vaja, et aiavoolikust ühendusest ühtegi tilka läbi ei tuleks). Ja neid saab ainult voolikutega kasutada.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Apr 28, 2009 01:05 
Akvarist
Kasutaja avatar

aatomik kirjutas:
Suured tänud kõigile... nüüd natuke jälle silmaring laiem ja saab poode külastama hakata...

Ise ma vaatasin veel neid aiavooliku ühenduslülisid. Naid natuke modifitseerides ning siis silikonoga kinni lastes peaks olema ka neid võimalik kasutada, kuid need tunduvad natuke nõrgad ning kardan, et võivad vett läbi lastma hakata (kellel ikka vaja, et aiavoolikust ühendusest ühtegi tilka läbi ei tuleks). Ja neid saab ainult voolikutega kasutada.

Claberi aiateemalised ühendused kannatavad küll veetrassi survet. Akva ühendustes olen neid kasutanud (mu 125 l) koostoos ühe teatava sanitaartehnilise ühendusliitega. Ainult et silikon ei pruugi neid aiandusvärke tihendada. Iseasi kui need mingi spetsainega nn ära matistada. Lihtsam oleks leida vastavad tihendrõngad.
Ent kõige mõistlikum on ikka neid läbiviike Mullast otsida, sest hind on ok. Netis kipuvad ka 10 eur olema.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Apr 28, 2009 07:36 
Akvarist
Kasutaja avatar

õigus õigus...mulla poest võib tõesti leida midagi. Kui kohapeal sobivat pole saab ka tellida.

Üles
 [ 7 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver