foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 12 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 10, 2009 08:53 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Ma olen näind akvaariumi poodides et soojendusel on klaaasi osa akvaariumi veest väljas. Kas see on halb?Mis juhtub kui soojendajal on klaas akvast väljas? :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 10, 2009 09:03 
Moderator
Kasutaja avatar

Klaas soojeneb ebaühtlaselt ja võib katki minna. Kui soojendil on veetaseme märk, siis ilmselt võib teda osaliselt veest väljas hoida...kuigi natuke kahtlen.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 10, 2009 11:49 
Akvarist

mul endal on selline pulk, mis lülitab end ise völja kui ta veest väljas on, et mitte siis klaas kesta purustada ja et küttekeha läbi ei põleks

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 26, 2009 08:17 
Akvarist

Minu soojendusel on ka veetaseme märk. Müüja ütles poes mulle, et soojendus tohib ainult veetaseme märgini vee sees olla ja et ülejäänud osa peab veest välja jääma, kuid ma tean, et enamusel soojendustel tähendab see mäk just minimaalset osa mis peab kindlasti vees sees olema ning ülemise osa kohta on suva kas veest väljas või mitte... Tahaks teada, et kas see jutt mis ta mulle rääkis on tõesti tõsi? Mul on väga raske sättida seda soojendust nii et see jääks veest niipalju välja, sest kui ma kaane peale panen akvale, kipub see tavaliselt soojendust allapoole lükkama - ainult väga suur sättimise peale on see võimalik see piisavalt veest välja jätta...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 26, 2009 09:43 
Moderator

Pildid: 10
Kui poest ostsid soojenduspulga, siis oli sellega vist ikka mingi paber, mis võiks tunduda kasutusjuhendina, kaasas - loe sealt või otsi netiavarustest näiteks tootja kodulehelt (ka siit foorumist võib saada täpsema vastuse, kui avaldada see soojendi mark)
Üldiselt on ikka nii, et see veetaseme joon näitab miinimumtaset

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 26, 2009 11:37 
Moderator
Kasutaja avatar

Soojendusel peaks kindlasti olema kuskil kirjas, kas on uputatav (submersible). Arvatavasti on enamik kui mitte kõik sellised. Ohutuse pärast.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 28, 2009 12:36 
Akvarist

Soojenduse mudel on Resun Automatic Aquarium Heater RH9000 (25W). Proovisin otsida netist infot resun'i kodulehelt, aga minu arvuti ei lae seda lehte ära miski pärast. www.resun-china.com on ikka õige aadress onju?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 28, 2009 01:43 
Moderator
Kasutaja avatar

Hiina ja Taivani lehed ongi väga tihti sellised pidurid, baidid tilguvad nagu jääpurikad kevadel. Ja eriti ei usu, et sealt asjalikku juhendit leiab.
Niisama netis surfates leidsin aga mitmeid kriitilisi märkusi/hoiatusi Resun'i toodete kohta. Ole ettevaatlik ja hoia pidevalt silm termomeetril!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 28, 2009 10:17 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Gupike11 kirjutas:
Soojenduse mudel on Resun Automatic Aquarium Heater RH9000 (25W). Proovisin otsida netist infot resun'i kodulehelt, aga minu arvuti ei lae seda lehte ära miski pärast. www.resun-china.com on ikka õige aadress onju?

Sealt immitseb tõesti väga aeglaselt, kuid see-eest kui toksid googlesse Resun RH9000 siis üht-teist ikka leiab. Ntx: RH-9000 25W ... Устройство полностью погружается в воду.
Ehk siis täielikult uputatav.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mär 29, 2009 05:08 
Akvarist

Aitäh info eest. :) Nüüd ma siis tean, et võib küll ikka vette panna. See müüja andis valet informatsiooni järelikult mulle, kui ma ostsin selle.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mär 29, 2009 06:59 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Gupike11 kirjutas:
Aitäh info eest. :) Nüüd ma siis tean, et võib küll ikka vette panna. See müüja andis valet informatsiooni järelikult mulle, kui ma ostsin selle.

Ju siis - siin veel tootja poolelt pildike kus lausa näidatud kuidas soojendi üleni vees: http://aquatis.ru/resun/46.jpg

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 30, 2009 03:34 
Akvarist

Mu soojenduse pakendi peal on ka selline pilt (aga submersible pole pildile kirjutatud) ja juba selle järgi tundiski asi mulle kahtlane.

Üles
 [ 12 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver