karureijo kirjutas:
JBL CristalProfi e900 External Filter ostsin selle endale kõik korras aga mingi hetk hakkas nagu urisema veits.olen lugenud, et ta suht vaikne kas võib olla et mingi õhk sees veits või mis viga?
Sai endale too sama isend nädal tagasi soetatud. Ei tea kas oli siis ka see "vaiksema impelleriga".
Esimene hetk tegi nats häält, aga seda põhjustas õhk. loksutamine ja kallutamine aitas õhu seest välja saada.
Filter on mul kapis, kui akva kõrval olen siis kuulen vee sahinat torudes.
Kapi lahti teen siis kuulen ka vee sahinat torudes, ja kui korralikult kõrva teritada siis saan aru et mingi pump siriseb seal kasti sees ka.
Nii et kas siis nüüd Echeim on vaiksem või mitte on ilmselt üsna subjektiivne. Kui minu kõrv kuuleb vee liikumist, siis vaevalt et vesi echeimi torudes vaiksem on. Kui filtrit enda müra jääb selle varju, siis vahe ei saa olla märkimisväärne.
PS! Kui sul on akva kõrval, siis vahest aitab kui paned filtri kasti jalgade alla mingi vildist mati, või siis näiteks mingi poorsest plastikust tugevam matt (akva matt näiteks). siis ei teki kokkupuutel põrandaga jäikka ühendust ja seläbi müra võimendus effekti. Mul on ka kapis pandud filtrile matt alla, ja vahe helis on tuntav.