foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik


Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]



 [ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Rippvalgusti
PostitusPostitatud: Esmaspäev Aug 16, 2004 10:46 
Moderator
Kasutaja avatar

Liitunud: Esmaspäev Dets 29, 2003 12:21
Postitusi: 5555
Pildid: 6
Asukoht: Harjumaa, Kangru
Otsisin oma väiksema, avatud akvaariumi jaoks rippvalgustit ning see osutus üsna viljatuks tegevuseks, tavalised rippvalgustid olid üks koledam kui teine ja akvaariumi jaoks tehtud spetsvalgustid on ka netist tellides päris kallid. Lõpuks leidsin Effexist asja mis oli hinnakirjas kuid mida saab vaid tellimise peale: Planus
Pilt
Võtsin siis selle riski ja tellisin ainult pildi põhjal ära, nüüd asi käes ja kokkuvõttes isegi täitsa kena. Muide, seda müüakse konstruktorina ning Effexi rahvas ise neid pruukinud pole ja kokkupanemise osas nõustada ei oska, kuid õiged jupid saab nende abil tellitud ja ega see kokkupanek kah just raketiteadus pole. Üldse pean tunnistama et Effexi kogemus oli üdini positiivne, viitsisid minuga tegeleda ka pikalt peale sulgemisaega. Kahjuks sobiva suurusega 900 seeria T5 torusid kuskilt ei leidnud, aga eks 800 seeria ajab kah asja ära.
Et ehk on kellelegi kes sama probleemiga pead murrab abiks.


Viimati muutis Rein, Kolmapäev Dets 08, 2004 02:58, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Aug 16, 2004 05:22 
Akvarist
Kasutaja avatar

Liitunud: Kolmapäev Mär 17, 2004 12:30
Postitusi: 463
Asukoht: Tartu
Käisin isegi nende juures mõned kuud tagasi sama valgustit noolimas. Olles eesti firmade netis rippuvad kodulehed läbi vaadanud, jäid sõelale kaks varianti: eelkirjeldet Planus ja [url=http://www.effex.ee/index.php?id=products&gr=lumin&subgr=Interjöörivalgustid&cat=riputatavad&prod=Plexiform&name=Vega]Vega[/url]. Mõlemad Effex -st. (teoorias tellitavaid tuhende-euroseid Itaalia disainvalgusteid sobivateks ei lugenud).

Vega oleks tõenäoliselt variant siis, kui vaja rohkem lampe, aga 2 Planust kõrvuti ei mahu või ei sobi. Muidu on põhimõte sama - komplekti saab ise juppe valida, samuti ei keela keegi otsast tükki ära saagida, kui mõõt täpselt ei klapi - osade paigutus on lihtsalt ümberseadistatav.

Mis teenindusse puutub, siis olen Reinuga igati nõus - teiste firmade müügimehed võiksid Effex -s vahetevahel õppimas käia.


Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]


Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver