foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 41 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: led
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 09, 2008 03:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

mul on mingi eraldi kompressori moodi asjandus :oops: ja sellel ka hetkel kaks vooliku otsa (noh ma ei oska seletada :roll: ) ja nende vooliku otsas on siis see õhu kivi moodi asjandus :roll: - raske aru saada mida ma silmas pidasin aga ehk saab :lol: - ja sammuti on ka see kivi peidetud mul kruusa alla - ja tahakski kivi asemele selle ILUSA värvilise lambi panna :roll: (ahjaa üks õhu kivi on pisem , ja see igaljuhul tahtis koos mullidega plehku panna :lol: (veepinnale tõusta ) ja siis saigi ta kruusa alla peidetud ;)

Üles
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 09, 2008 03:34 
Akvarist
Kasutaja avatar

oh dont vaat kui targad me juba oleme :lol: ja arvata on et teised siin foorumis saavad kõhukrampe naerdes - ehk väga hull see asi ka pole :oops:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 09, 2008 04:14 
Akvarist

muidugi pole hullu .ma ka vahepeal peitsin selle rohelise lameda asja kust mullid tulevad kruusa alla. niii ilus on.see soovitus oli küll super hea.kui veel saaks selle lambi ka oleks fantast :D . Anca mis värvi lamp tasuks osta ?ikka punane .eksju

Üles
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 09, 2008 05:56 
Akvarist
Kasutaja avatar

ise plaanin ka esialgu punase ja siis vaatan ära kuidas see mullitama hakkab ja tahaks (juba unistan ) ka selle sinise ja rohelise osta :D pildil ju nii ilus kui nad kolmevärviga kõrvuti on :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 09, 2008 06:10 
Akvarist

on jah ilus kolm värvi korraga.aga tallinnas Lauteri poes oli minuarust odavam.natuke alla 200kr.nii jäi kripeldama :wink:

Üles
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 09, 2008 06:20 
Akvarist
Kasutaja avatar

mm siis pean ka eelnevalt kodutööd juurde tegema, ja uurima mis siin pärnus maksavad ja kas üldse on :shock: aga plaan on SUUR :lol:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 09, 2008 06:24 
Akvarist

Pildid: 0
Mul näiteks on see sinine varjant lambist. Aga ei tea, ei arva asjast suurt midagi. Kuigi hind polnud väga hull 200.-

Üles
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 09, 2008 06:34 
Akvarist
Kasutaja avatar

tibuihu kirjutas:
Mul näiteks on see sinine varjant lambist. Aga ei tea, ei arva asjast suurt midagi. Kuigi hind polnud väga hull 200.-

kuidas õhtuti see valgus on?? ja ega ta kalu närviliseks ei aja ??

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 09, 2008 10:15 
Moderator
Kasutaja avatar

Nagunii teate juba aga...on õhupump (või kompressor). See puhub õhku vooliku kaudu õhukivisse. Viimase ülesanne on mullid lihtsalt "peeneks teha", et juga väga võimas ei oleks. Nagu kraani toru otsas see võrkfilter.
Kas too LEDi värgendus natuke liiga suur ei ole ? Kui vette panna, siis võiks olla varjatud, ainult valgus nähtav.
Mul tekkis sellest jutust juba huvi...disainiks 3-värvilise, värvid vahelduksid sujuvalt vastavalt etteantud programmile. Vist läks jaburuseks kätte....
Olen nii aru saanud, et (nõrk) punane valgus on kaladele peaaegu nähtamatu. Selle valgel saab elukate öiseid tegemisi jälgida. Sinise kohta ei tea öelda.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Juul 10, 2008 11:48 
Akvarist

Ma ostsin selle Pärnust sealt jõeäärsest poest. Ja ei aja kalu hulluks.
Aga noh, ma lootsin sellest lambist enamat nagu. Et ta rohkem valgustaks või nii.
Minu jaoks jäi kuidagi liiga nõrgaks see asi. Suunasin ta täpselt niimoodi, et ta mu ilusa suure kivi ära valgustaks. Et siis on pimedas ilus vaadata oleks.
Aga mina ei tea, ma arvan et neid peaks siis pigem juba mitu ostma. Ei olnud nagu sellist efekti, nagu seal lambi karbipeal oli...
Muide proovisin seda oma 60liitrises akvaariumis. Suuremaga ma pole seda proovinud veel. Alguses mõtlesin panna..aga siis ma ei leidnud talle kuskil kohta.
Aga siis kui käisin siis oli seal valida ainult punase ja sinise vahel. Ja maksis ca 200.-

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 12, 2008 04:30 
Akvarist

Mul ka nüüd siis see punane lamp olemas.Ei olegi niiiii kihft kui arvasin .Aga käib kah.Karbil olev pilt on palju ägedam :?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 12, 2008 08:06 
Akvarist
Kasutaja avatar

Olen omanud sellist mullitajat punase valgusega.Päris ilus, sättisin kenasti puujuurika vahele õhtul või öösel oli kena vaadata(sain selle mullitaja poest asenduseks kuna vana läks remonti).Ilus küll aga mürinat tegi päris kõvasti ja PUHASTADA on päris tülikas,peab ta akvaariumist välja võttma.Lahti kakkuma ja seest ära puhastama kuna sinna sisse lähevad kala kaka jne.Kui seda ei tee siis võib juhtuda et mullitaja mootor jookseb kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 12, 2008 08:36 
Akvarist

Nu mis ma ütlesin.
Ma vaatasin ka karbipealt , et ohoo vägev. Aga kui ma selle akvasse ära sättisin tekkis pisike pettumus.
Aga midagi väga hullu ka polnud, aga polnud ikka see mis ma lootsin ja tahtsin saada.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 12, 2008 10:53 
Moderator
Kasutaja avatar

Mis puudu jäi - heledusest või midagi muud?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juul 15, 2008 08:48 
Akvarist

Minul jäi takuidagi lahjaks. Ma ei oskagi seletada,. Väga vähe valgustas..et efekti saada peab neid vähemalt 2-3tk olema

Üles
 [ 41 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver