foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 37 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Aug 23, 2008 01:45 
Akvarist

kiilas kirjutas:
UARU kirjutas:
kiilas kirjutas:
Nagu antud tekstist selgub ei ole karastatud klaas sugugi halvem kui tavaline klaas

Tsiteeri:
Ma ei olegi ju öelnud et karastatud klaas halb on aga sellegipoolest ei sobi akvaariumi valmistamiseks

Aga seleta siis lõpude lõpuks ära,et miks ta akvaariumile ei sobi????
Ilma asjaliku tõestusetta see jutt suht möga

ma võin ju uuesti ka kirjutada kui sa nii väga tahad
karastatud klaas on habras ja kardab isegi väikest lööki vastu serva mis sest et tal on painde tugevus oluliselt parem kui tava klaasil nii et on võimalus ainult kasvõi võtmekimbuga vastu koksata ja ongi amen klaas kukub lihtsalt eest koos veega aga tavaklaasiga on veel võimalus et tuleb pragu kust hakkab vett natuke immitsema ja saad oma kalad ära päästa,
Ühesõnaga karastatud klaasi kasutatakse ainult lamineeritud klaasiga akvaariumites

Tahad õelda, et Akvastabil on lamineeritud, minu teada mitte ja Akvastabil on karastatud klaasist.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Aug 24, 2008 02:37 
Akvarist

Kiilakas kirjutas:
kiilas kirjutas:
UARU kirjutas:
kiilas kirjutas:
Nagu antud tekstist selgub ei ole karastatud klaas sugugi halvem kui tavaline klaas

Tsiteeri:
Ma ei olegi ju öelnud et karastatud klaas halb on aga sellegipoolest ei sobi akvaariumi valmistamiseks

Aga seleta siis lõpude lõpuks ära,et miks ta akvaariumile ei sobi????
Ilma asjaliku tõestusetta see jutt suht möga

ma võin ju uuesti ka kirjutada kui sa nii väga tahad
karastatud klaas on habras ja kardab isegi väikest lööki vastu serva mis sest et tal on painde tugevus oluliselt parem kui tava klaasil nii et on võimalus ainult kasvõi võtmekimbuga vastu koksata ja ongi amen klaas kukub lihtsalt eest koos veega aga tavaklaasiga on veel võimalus et tuleb pragu kust hakkab vett natuke immitsema ja saad oma kalad ära päästa,
Ühesõnaga karastatud klaasi kasutatakse ainult lamineeritud klaasiga akvaariumites

Tahad õelda, et Akvastabil on lamineeritud, minu teada mitte ja Akvastabil on karastatud klaasist.

akvastabili akvaariumid on kõik tavalisest klaasist, tean kuna olen sinna auke puurinud ja pragusid parandanud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Aug 24, 2008 07:08 
Akvarist
Kasutaja avatar

http://www.youtube.com/watch?v=Oc6Z2KDIQXY

pakun, et Akvastabil pole ilmselt piisavalt segane, et akvaariume karastatud klaasist toota.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 19, 2008 12:30 
Akvarist
Kasutaja avatar

karastatud klaasi võib kriimustada ja ka kannatab tugevaid lööke välja kui need tehakse klaasi keskel. katki läheb siis kui kasvõi võtmekimbuga toksad klaasi nurka või serva ja siis juba nii nagu on näidatud http://www.youtube.com/watch?v=Oc6Z2KDIQXY

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 16, 2008 01:10 
Akvarist
Kasutaja avatar

Aga kas keegi oskab öelda, kas 2.5-3mm kasvuhooneklaasi kannatab akvaariumitegemisel kasutada? Plaan teha pikk ja L-tähe kujuline terasraamiga akvaarium mahuga 300ltr. Suurimad avad, kus klaas veesurvega ise toime peab tulema, jäävad terasraami sisse kõige rohkem 60x40cm suurused. Akvaariumi sügavus siis 40cm. Kui paksust klaasist vene ajal 40cm sügavusega akvaariume tehti? Väiksed 40ltr akvaariumid sügavusega 30cm olid vist tavalisest aknaklaasist?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 16, 2008 02:30 
Akvarist
Kasutaja avatar

Soobel kirjutas:
Aga kas keegi oskab öelda, kas 2.5-3mm kasvuhooneklaasi kannatab akvaariumitegemisel kasutada? Plaan teha pikk ja L-tähe kujuline terasraamiga akvaarium mahuga 300ltr. Suurimad avad, kus klaas veesurvega ise toime peab tulema, jäävad terasraami sisse kõige rohkem 60x40cm suurused. Akvaariumi sügavus siis 40cm. Kui paksust klaasist vene ajal 40cm sügavusega akvaariume tehti? Väiksed 40ltr akvaariumid sügavusega 30cm olid vist tavalisest aknaklaasist?

Alla 4 mm klaasist akvaariume minu teada ei tehta. NT 600x400x400 akvaariumi puhul annab tabel 5 mm klaasi.

Kiireloomulistes küsimustes ja kauba laoseisu saamiseks helistage palun poodi telefonil 6659255.
Tellimisinfo ja kauba tarneaja päringud esitada e-posti teel irma@kalake.ee

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 16, 2008 02:42 
Akvarist
Kasutaja avatar

Soobel kirjutas:
Aga kas keegi oskab öelda, kas 2.5-3mm kasvuhooneklaasi kannatab akvaariumitegemisel kasutada?

Kui sa mõtled sellega, etsul on käänud kuldsetest aegadest mingit aknaklaasi vedelema?
Üldiselt oli nõuka ajal klaasi kvaliteet nii kehva, et klaasid moonutasid ja olid pingeid nii täis, et võisid temperatuuri ja vähimagi mehhaanilise mõjutuse järel puruneda.Eestis oli sellise klaasi tehas kunagi Järvakandis.
Isiklikult ma ei kasutaks. Ka raudraami mitte.

Üles
 [ 37 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver