foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 7 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Neljapäev Veebr 07, 2008 05:40 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere.
Mu sisefilter on juba mitu kuud ilusti töötanud. Ta küll täiesti vaikselt ei tööta kuid mingid jubedat häält ka kah teinud ei ole. Nüüd paar nädalat tagasi hakkas minema järjest valjemaks. Siis eile otsustasi et puhastan filtri täielikult ära ja võtsin ta lahti. Panin uuesti tööle ja nüüd teeb veel jubedamat häält. Alguses oli selline ühtlane sumin aga nüüd on see sumin palju valjem ja midagi nagu ragiseks või põriseks kah veel taustaks juurde. Ehk oskab keegi aidata mida ma tegema peaks et see enam ei põriseks. Ma võin nendest osadest pilti kah teha kui on vajalik.
P.S. Filter on mingi hiina pask Resun King 2-l

Koduleht: www.freewebs.com/akvarist

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Veebr 07, 2008 05:46 
Akvarist
Kasutaja avatar

kõige peamine põhjus on õhk impelleri vahel. järgmisena siis: impeller pole korralikult kummipuksides, puksid kulunud, impelleri varras kulunud. See, et peale puhastamist hullemini põrisema hakkas on normaalne, kuna vetikad ja muu jama hoiab asja tihedamana.

mis firma filter sul on? pole eriti kaua töödanud ja juba hakkab kulumismärke andma. Mul üks hydori sisefilter üle, 200-... L kastile. poehind 600.-, 300.- annaks ära.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Veebr 07, 2008 06:09 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kas impeller on nagu see propelleri moodi asi? Selle otsas on mingi magnet ja see impeller on omakorda läbi valge pulga. Ilmselt see siis ümber selle kuidagi keerleb. Eks ma siis vaatan kas läheb see põrisemine üle. Kaua selleks ega võiks kuluda. Filter ise on mingi hiina pask Resun.
Sellel veel garantii kehtib aga huvitav kas garantii muidu võtaks seda tagasi kui ma ütles et see põriseb. Kui ta nii põrisema jääbki siis peab vist jah uuele filtrile mõtlema.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Veebr 07, 2008 08:27 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Pakuks et impeller pole õigesti pesas, kokkupanemisel on kas pulk viltu läinud vms. Kui on valesti kokku pandud siis pole oodata põrina kadumist. See valge pulk on ilmselt kahe kummipuksi sees, tasub kontrollida kas need on ikka kenasti pesas ja pulk läheb ikka kenasti otse ja keskele.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Veebr 07, 2008 08:57 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kuidas ma need siis saaksin otse panna?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Veebr 07, 2008 10:05 
Akvarist
Kasutaja avatar

võta lahti ja kokku pannes vaata hoolikalt et puksid ilusti pesadess läheksid.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Veebr 08, 2008 11:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tundub et sain kuidagi korda. Pusisin ja pusisin sellega ja nüüd töötab vaiksemalt aga ragiseb ikkagi vahepeal.

Üles
 [ 7 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver