foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 9 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 18, 2007 09:16 
Akvarist

Pildid: 4
Azoo CF-1200 kanistril on katki 1 valge pulgake, mille peal jookseb se nö rootor vist :roll: (magnetiga tiivik) ja 1 küsimus oleks veel: Kas selle pulgakese mõlemad otsad peavad kummipuksi sees olema? vahepeal hakkab nimelt pump ragisema/undama ja avastain et 1 pulga ots juskui ei kinnitugi kuhugi kuna kummipuks on vaid ühes otsas.
Asjaga suht kiire, kuna 400L üle asustatud vett ilma filtrita.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 18, 2007 09:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Varuosi on saada küll. võta impeller kaasa ja astu mõnest vastavast poest läbi. Ma ei tea kuidas Azoo filtrite varuosade kättesaadavusega on, aga ehk sobib mingi muu firma filtri impeller.

Mõlemad varda otsad peavad olema kummipuksi sees.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 18, 2007 09:39 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Nende kummipuksidega kipub olema nii et mõnikord nad tulevad pesast välja, teinekord jälle mitte. Vaata, ehk on nii et üks tuli koos pulgaga välja ja teine jäi pesasse.Pulga tagasitoppimine nii et ta läheb kenasti mõlema puksi sisse võib olla mõnevõrra tülikas, kui sellega eksida siis on tulemuseks kole hääl filtris.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 18, 2007 10:42 
Akvarist

lugu selline et seda koledat häält on ta teinud nii vahelduva eduga kogu minu käes oldud aja.... ses mõttes et juba aasta aja vältel on ta nii kord või paar kuus hakanud vibreerima ebameeldiva põrinaga ja olen häälest lahti saanud juhet senast välja kakkudes ja tagasi pannes (Korduvalt) tihtilugu hakkas vibreerima just siis, kui vool ära läks vms. Ilmselt pole seda kummipuksi minu käes oldud aja jooksul seal olnudki. Eks homme lähen siis poode kammima.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 19, 2007 07:50 
Akvarist
Kasutaja avatar

kummipuksid peavad olema mõlemasvõlli otsas, ilma ühe puksuta ei saa ta vaikselt töödatagi. kui oled ta mingiks ajaks vaikselt tööle saanud, siis peavad ikka mõlemad olemas olema.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 19, 2007 09:15 
Moderator
Kasutaja avatar

võibollaon see õhk mis on sinna jäänud peale selle puhastamist ja kui õhk satub impelleri tiivikute vahele siis ta teebki suht prõgisevat häält, vähemalt minul eheimi filter teeb niimodi.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 19, 2007 10:00 
Akvarist

gaasilist ainet satub sinna juba balloonist (Lahtustan filtri sisendisse lastes) aga 1 anomaalia on mu pumbal veel.....nimelt imeb kusagilt ilmselt õhu vahele ja see toru, kust vesi tagasi akvaariumisse lastakse paiskub koos veega hulgaliselt õhumulle akvaariumisse, mis tahavad üles tõusta aga jäävad kuhugi akvaariumi keskpaikaika värisema, kuna vett tuleb aina peale....mis on omamoodi huvitav. Eile õhtul tegin naelast uue pulga ja mingist kummitükist uue puksi ja pump teeb enneolematult vaiset häält. Ilmselt pole mõtet originaal pulka enam osta kuna ta on kulunud rootori jaoks liiga peenike.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 19, 2007 10:28 
Akvarist

Eheimi filtritele oli kõige suurem valik neid keraamilisi võlle koos otsa kummjunnidega müügil Tartu mnt.poes. Üldiselt on mingi valik igas poes, kui õiget ei leia osta sama läbimõõduga ja pikem, ning tee ise pikkus parajaks.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 19, 2007 10:36 
Akvarist
Kasutaja avatar

Azoo filtrile ei ole mina leidnud ei klambrit (see, millega kaas kinni käib) ega ka "vilet" mitte kusagilt. Ja Eheimi omad sellele ei sobi. (Õnnestus Kalakesest saada vile- mille kahjuks tagastama pidin, sest see uppus sinna voolikusse ära) - sama lugu vee väljavõtu toru otsa käiva filtrikaitse võrguga- katki mul see ka- ja samuti EHEIMi oma ei sobi- nagad on sel sees. Kui Sa teada saad, kus selle varuosi saada on, ole kena, anna teada. Mulla tänaval muidu kunagi müüdi Azoo filtreid aga varuosi ma sealt küll ei saanud. Sama ka tartu mnt. poega. Neil on igasugu huvitavaid asju seal aga mitte neid, mis Azoole istuvad. Mul ongi plaan lihtsalt filter välja vahetada tulevikus. Töötab ta 5+ aga osi sellele saada ei ole. Või õigem ja ausam oleks öelda, et ma ei ole neile peale sattunud.

3 Guraamit, 1 ants,2.10.07,4 pärlskalaari 14.10. 07 15.10.07 ants Tinna,08.07.08 Hoplosternum thoracatum Algus 29. 07. 07. 250L AZOO CF-1200,CO2; 4x 30w 21. 09. 08 500L +õhupump13.10.08 http://filmipaevad.ee/2011/

Üles
 [ 9 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver