foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 21 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Nov 23, 2007 11:13 
Akvarist
Kasutaja avatar

Maaks, kas arvad, et sobib siis Hydro välisfilter ka magamistuppa? Kus toas teil on?
Kuitihti tuleb vahetada rootoreid ehemil või tetratecil?
Mis rootor maksab? misasi see üldse on?
Kas neid voolikuid ja filtreid on lihtne valesti paigutada, või peab selleks eriti loll olema?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Nov 23, 2007 11:41 
Akvarist
Kasutaja avatar

tuttava Hydor'i pump teeb küll surinat (selline mootori surin, mitte et õhk oleks vahel), kord öösel sealt toas magades see häiris päris palju. endal on eheim pool meetrit voodist (padja juurest), filter ei ole kapis, ööesl ma küll aru ei saa et ta töötab, vahel olen isegi uurinud öösel kas veepind ikka liigub :P

ole nüüd täitsa rahulik, ära nende rootorite pärast praegu muretse :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 24, 2007 10:18 
Akvarist

See ikka nagu imelik, kui impeller nii ruttu kulub ja vahetada tuleb. Endal küll kogemused puuduvad Hydori või Eheimiga, kuid JBL-i CristalProfi on 4 aastat töös ja pole ta selle aja jooksul veel häält tegema või mingeid kulumise märke ilmutama hakanud.

Maaks kirjutas:
Mina ei oska hydori kohta midagi halba öelda. Ise kasutan Prime 20-t juba 8...9a.
Müra jutt on nüüd küll loll jutt. Kui ei oska oma voolikuid ja filtrit selliselt paigaldada, et õhk välja tuleb, siis see kasutaja süü, mitte filtri süü. Kord 2a järel tuleb osta uus impeller (rootor), sest see kulub ja siis hakkab pesas vibreerima, aga ka minumeelest ülemäära kiidetud eheim kulub ja mitte aeglasemalt.

Üles
 Teema pealkiri: Välisfilter
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 25, 2007 02:34 
Akvarist

Minul on kaks Eheim`i - 2028 ja 2128 ja siis veel Tetra EX600. Minu meelest puuduvad kõik argumendid, et kindlasti tuleks Eheim valida. Mõlema tootja filtrid töötavad laitmatult ja Tetra on veel vaiksem kui Eheim. Seega võid vabalt ka Tetra osta. Raha jääb ka osa alles, sest Tetra on jupp maad odavam.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 25, 2007 04:56 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tetratec EX 1200 maksab 1950kr, Ehemi Pro ka soodushinnaga hetkel u 1990kr, akvaarium ise tuleb 280L. Hydro tuleb vist nimekirjast kustudada.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 28, 2007 06:23 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 2
anneke kirjutas:
Maaks, kas arvad, et sobib siis Hydro välisfilter ka magamistuppa? Kus toas teil on?
Kuitihti tuleb vahetada rootoreid ehemil või tetratecil?
Mis rootor maksab? misasi see üldse on?
Kas neid voolikuid ja filtreid on lihtne valesti paigutada, või peab selleks eriti loll olema?

Mul on magamistoas. Aga ega ta mul otse padja all ei ole. Arvan et see rootor maksab miskine 125...150 eek sõltumata pumbatootjast. Rootor ongi see asi, mis vett ringi uhab. Ainuke liikuv detail.
Voolik peaks minema akva imemistorust võimalikult lühikest teed pidi filtri imemisotsa, hea oleks kui saaks panna ühtlase kaldega ja et ei käiks üles-alla. Ja kui saad, pane 1 mõõt suurema läbimõõduga voolik.
Aga sa ära lase ennast minust segada, osta see filter mis sinuarvates õige on, muidu jääb endale kuhugi kripeldama et mis oleks olnud kui ...

Üles
 [ 21 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver