foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Pühapäev Okt 07, 2007 08:56 
Akvarist
Kasutaja avatar

Olge kenad, öelge mis ümmargune klamber seal kaane all on? See peaks ära käima? On seal mingi eelfilter?
On endalgi see, ostes ma manuaali kaasa ei saanud, kuna ostsin juba kasutatud akva ja kasutatud filtri.
Olen netist otsinud- ma seda keelt ei valda kohe üldse.
Mure on selles, et ta vähem kui nädalaga ummistub. Või no veevool on pea olematu. Olen ta nüüd kaks viimast korda lahti võtnud, kuubikud, graanulid vees loputanud (akva vees ikka) alumise korruse švammi täiesti tühjaks pigistanud (sealt tuli väga palju saasta)- kasti loputasin ka akva veega ja kuivatasin lausa majapidamispaberiga /sees oli liiva ja prügitigusid/
Mul on kaks muret
1. Millise filtri omad sobivad sellele Azoole? (just see alumine must huvitav, selle valge vatiin on peaaegu et tumepruun juba)
2. Mis ümmargune klambritega asi on kaane all? Kas see peab ära käima? Kas seda peab puhastama?

Aitäh kõigile!!!
http://www.google.ee/search?q=Manual+fo ... TF-8&hl=et

http://www.google.ee/search?hl=et&q=Man ... G=Otsi&lr=

EDIT: Pilt albumis.

3 Guraamit, 1 ants,2.10.07,4 pärlskalaari 14.10. 07 15.10.07 ants Tinna,08.07.08 Hoplosternum thoracatum Algus 29. 07. 07. 250L AZOO CF-1200,CO2; 4x 30w 21. 09. 08 500L +õhupump13.10.08 http://filmipaevad.ee/2011/

Üles
 Teema pealkiri: azoo filter
PostitusPostitatud: Pühapäev Okt 07, 2007 10:22 
Akvarist

Minul on azoo cf-1500 ja ma kahtlustan et see on sinu omaga vägagi sarnane - vaid suurem (15L), korve on rohkem (4) ja pump võimsam.
Viimast kll originaalis sest mootor on katki. Ise ühendasin talle Hydor pumba külge ja töötab kenasti.

Tsiteeri:
2. Mis ümmargune klambritega asi on kaane all? Kas see peab ära käima? Kas seda peab puhastama?

See on kate mis ühelt poolt toetab impellerit ("propeller" mis vett ringi ajab)ja see käib lihtsalt ära - pigista klambrid kokku ja tõmba. Impellerit on vaja aegajalt puhastada.
Siis on veel üks "sõlm" mis ummistuma pidavat (endal kiskusin need ära).
Kui sa voolikute sisse ja väljaviigu otsa kaane küljest ära tõmbad siis peaks sa nägema torudes selliseid koonusjaid vedruga tagasi lükatavaid junne, mis peaks siis "voolikufitingu" eemaldamisel veevoolu automaatselt sulgema.Need on ka äkki soga täis.
huh... :)
jutt pikk ja segane aga loodan et on abi.

Tsiteeri:
1. Millise filtri omad sobivad sellele Azoole? (just see alumine must huvitav, selle valge vatiin on peaaegu et tumepruun juba).

Minul jookseb vesi sisse tagurpidi võrreldes originaaliga. Seal kus "OUT" tuleb sisse ja seal kus "IN" välja. Vesi voolab siis mööda korvikeste toru põhja ja liigub mööda korve üles. Tundus etem. Sodi jääb rohkem põhja ja pump ei "piinle". Esimeses korvis on keraamilised silindrid, teises on EHEIM EHFIFIX (rohelise jõhvi pundar), kolmandas on need azoo kuubikud ja neljandas kruus. Vatti pole toppinud.Filtrisse sissevoolul on švamm ka ees (mingi aquael filtri oma).

Parimat.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Okt 08, 2007 12:35 
Akvarist
Kasutaja avatar

Aitäh.
Võtan ta kohe lahti praegu, sest veevool on pea olematu.
Huvitav küll kuidas nii ruttu :(

3 Guraamit, 1 ants,2.10.07,4 pärlskalaari 14.10. 07 15.10.07 ants Tinna,08.07.08 Hoplosternum thoracatum Algus 29. 07. 07. 250L AZOO CF-1200,CO2; 4x 30w 21. 09. 08 500L +õhupump13.10.08 http://filmipaevad.ee/2011/

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver