Angeli kirjutas:
mul on nad ka akvas esindatud ja on ühed ütlemata vahvad tegelased,kui neil kõht täis,siis ei teki ka auke lehtedesse.mul omal on ka echinodorused akvas ja näevad päris terved ja ilusad välja,nii et jõudu sulle
Sellega pole asi nii mustvalge. Oli aeg kus mul akvas elutsevad ancistrused ei tundnud üldse huvi taimede vastu. Siis tulid neil maimud, pisikesed ancistruserüblikud aga tunnevad vetikate ja taimede vastu märksa suuremat tõmmet kui täiskasvanud kalad - mõneti on see isegi tore sest nad on ühed vähestest kaladest kes hävitavad Anubiase lehtedelt mingil määral black spot-i ja ka sedasorti vetikat mis Angelile muret teeb. Paraku minu pisikesed rüblikud kasvades ei kaotanud huvi Echinodoruste vastu ning nendest võtsid õppust ka vanad kalad nii et kui maimud said ära antud siis Echinodoruste värsked lehed muutusid endiselt aeg-ajalt auguliseks ja nii on see jätkuvalt. Ehk siis pidev lisatoit hoiab ära suuremad probleemid (oleksite te näinud mu taimi siis kui suvekõrvitsat polnud nädal aega!), kuid kui konkreetsed isendid on otsustanud et Echinodorus (ja isegi Java fern) maitseb hea siis täielikult lehtede rikkumist vältida ei õnnestu ka lisatoiduga.