foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Taimed pottides mullaga
PostitusPostitatud: Esmaspäev Nov 14, 2005 08:46 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere sai siin natuke mõeldud kuidas päästa taimi malawide käest ja tekkis siis idee panna taimed pottidesse. Kuid kui nad pottides on ei kogune sinna nii palju toitaineid. järgnevalt saigi siis ostetud lillemulda-võimalikult väikse lisandi sisaldusega ning seda pottidesse pandud ning pealt umbes 2-3 cm paksuse liiva kihiga kaetud. Nüüd on juba nädalake möödas ja pean tunnistama et taimede kas on päris märgatavalt paranenud. Samas saavad malawid kaevata ning ka ümber kujundamine on lihtne on vaja ainult erineva suurusega potte. samuti saan nyyd ka rohkem seda sodi kätte ülejäänud põhjapinnasest.
jõudu katsetamisel teilegi.

55 904 954

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Nov 14, 2005 10:34 
Akvarist
Kasutaja avatar

mina proovisin turbaga, aga siis tuli pealiskruus ja turvas akvaariumisse niiet ma pidin ühe suurema puhastuse tegema.
Aga tegelt oli see kasulik ka ma tahtsingi natuke tuba ümber kujundada, niiet kaks ühe hoobiga :P

Üles
 Teema pealkiri: ...
PostitusPostitatud: Teisipäev Nov 15, 2005 09:03 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kõik oli ok kuni tänaseni..millegi pärast arvas black convict et kõige parem koht kaevamiseks on lillepott:) lahee nyyd siis puhastan vett hõljuvast mullast

55 904 954

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 16, 2005 09:34 
Akvarist
Kasutaja avatar

mul istub vesiroos Nymphaea attraction lillepotis. talle on vaja savipinnast ja akvasse seda nagu panna ei julgenud. panin siis ka lillepotti, kuid katsin pealt väikeste lihvitud kividega (müüakse Koduextras) surusin need savisse kõvasti kinni. sest oh seda õnnetust, kui keegi veel savi sisse möllama pääseks :evil:
asi toimib kenasti, teine ringi õisi on tulemas. vahepeal puhkas, s.t. ei õitsenud 3 kuud.

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver