Annyka2 kirjutas:
Siksu, oled Sa arvestused teinud ja hinnad saanud?
Seisan samade mõtete ees- kas saan ise hakkama... kuna see küsimus on veel lahtine, siis pole hindadega tutvumiseni veel jõudnud
näh, jäin jälle oma mugavustsooni toppama... olen uurinud veidi neid hindasid, ca 200-400€ läheks ilmselt minu 450 L akva tarbeks maksma esmane soetamiskulu. seda juhul, kui seada sisse kohe kogu täisvarustus ning soetada kohe suurem balloon (2-4 L, väiksemat peab hakkama tüütult sageli täitma). Hind oleneb ka, kust osta - Kalakeses näib, et komplekti hind kallim, Aquadisain (
www.aquadisain.ee) näib pakkuvat sarnaseid komplekte soodsamalt, lisaks pakuvad nad paigaldusteenust, mis Tln-s ja lähiümbruses tasuta. Kalakese kohta ei tea öelda.
Hetkel olen jälle ooteseisundis ja jätkan Easycarbo igapäevase manustamisega. Palju sõltub mul sellest, kuidas mu krevetid ja teod Easycarbo jätkuvasse manustamisse suhtuvad. Kui ikka on näha, et nad seda ei talu, siis lähen kindlasti CO2 süsteemile üle.
Samuti teeb mind natu mõtlikuks asjaolu, et CO2 süsteemi puhul vaja vist väga sageli taimede pügamisega tegelema hakata (juba praegu mul sammal vohab nii, et pean seda iga paari nädala tagant lõikama). ma laisa inimesena ei jaksa seda toimingut vist liiga sageli küll tegema hakata. Teadjad, ootakski teie kogemusi taimede pügamissageduse kohta CO2 süsteemiga akvas.