Mure siis selline: et läksin teisipäeval töölähetusse ja tagasi tulin eile (laup.) öösel ning vahepeal on täiesti kärbunud 2 taimeliiki mu akvas, ühest üritan siia enne ja pärast pildid panna, kuna nime ei tea. Teised taimed täiesti ok, kaladega kõik korras, veenäidud korras, niipalju kui mul neid teste on (NO2 ongi ainult) ja siis CO2 on 20mg l2 kohta ning ph siis 7,2 vastavalt(CO2 püsitest). Vee temp 26 kraadi.
Kuna CO2 tuleb mul pärmimeetodiga ja paar päeva enne minekut panin uue pudeli käima, siis tuli mulle mõistlikult ja näidud olid ok. Aga kas äkki vahepeal võis pudel vunki juurde võtta ja ph nii madalale langeda, et see taim ei pidanud vastu? CO2 üleküllus ju ei tohiks taime tappa
Ise ei oska muud arvata. Pere oli küll kodus, aga peale toitmise ei taipa nad üldiselt muud vaadata seal.
Kalad akvas on järgmised: 1 noor skalaar, 7 neoon tetrat, 1 ancistrus ja 3 noort mõõksaba.
Piltide kvaliteet just lahkamist ei võimalda, aga ehk saab aimu asjast.
Manus:
Faili kommentaar: Selline oli ta ennetaim enne.JPG [ 77.36 KB | Vaadatud 364 korda ] Manus:
taim.JPG [ 115.98 KB | Vaadatud 364 korda ] Manus:
Faili kommentaar: Selline on ta nüüdtaim2.JPG [ 101.12 KB | Vaadatud 364 korda ]